Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir kullanmiyorum dogal catliyor benimYumurta buyutme filan ilac kullaniyomusunuz normalde asilamadan once
Bugun doktora gittim kan verdim alttan muane oldum iki yumurtam büyümeye baslamis nezaman catlicagini haber etcekler ona göre ignemi vurulcam igne verdiRahim filminden hemen sonra yapiliyomu onu bilmiyorum .
Az önce aradilar yarin tekrar kan vercekmisimBugun doktora gittim kan verdim alttan muane oldum iki yumurtam büyümeye baslamis nezaman catlicagini haber etcekler ona göre ignemi vurulcam igne verdi
Niye tekrar kan istediler. Asilama yapilacak mi[.
Yumurtlama nezaman olacak catlama saatini hesaplamak icin istediler bugun verdim tekrar aradilar yarin 13.00de asilama olacak dediler catlama basladi sanirim yarin hidince ogncem kactanesi catladi diye insallah hayirlisi olur
/yumurtlama nezaman olacak catlama saatini hesaplamak icin istediler bugun verdim tekrar aradilar yarin 13.00de asilama olacak dediler catlama basladi sanirim yarin hidince ogncem kactanesi catladi diye insallah hayirlisi olurNiye tekrar kan istediler. Asilama yapilacak mi
Hayilisi olsun canim iyi haber alirain insallah/yumurtlama nezaman olacak catlama saatini hesaplamak icin istediler bugun verdim tekrar aradilar yarin 13.00de asilama olacak dediler catlama basladi sanirim yarin hidince ogncem kactanesi catladi diye insallah hayirlisi olur
Hayilisi olsun canim iyi haber alirain insallah[/QU
amin insallah hbr ederim sonucumuHayilisi olsun canim iyi haber alirain insallah