Bende daha asilama yaptirali 3 gun oldu bi belirti yok ama olmadan da hamile kaliniyor sonuc ta o yuzden hic belirti dusunmuycen zamani gelince testi yap kurtul. Yok sa kendine belirtilere takiyo insan. O yuzden hayirlisi olsun onsallah guzel haber verirsin :)Hiç belirti yok cnm
En iyisi belki de . bana tam bi tarih vermediler ama bende 10 yada 12. Gunde kana baktirmayi dusunuyorumBenimde ilk aşılama klomen çatlatma iğnesi kullandım uzun süre ama tutmadı dayanamayıp test yapıyordum varmı diye acaba sürekli kafama takiyordum bu sefer nedense öyle değil test de yapmiycam sonucada bakmiycam varsa yoksa doktor söylesin
bir gün arayla olmuşuz hadi inşallah güzel sonuçlar alırızInsallah hayirlisi olsun .benimde ilk asilama 6 temmuz da oldu beklemedeyim:)
sen de güzel haberler ver bize inşallah. İğneli aşılama mı oldu? Benim doktorum femera denedi.Bugün belli olacak arkadaşlar vardı ama hiç yazmadan acaba hayırlı sonuç aldıklarmı
Sonuç kaç çıkmış peki merak ettim inş hamilesinizdir:)Çatlatma iğnesi sonra aşılama yaptı şuan sonuçlari aldım doktoru bekliyoruz inşallah güzel haberleri vermek nasip olur
Insallah :)bir gün arayla olmuşuz hadi inşallah güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?