Gebeliğe Hazırlık Asilama ile hamile kalanlar veya bu ay asilama olup bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde ilk aşılama klomen çatlatma iğnesi kullandım uzun süre ama tutmadı dayanamayıp test yapıyordum varmı diye acaba sürekli kafama takiyordum bu sefer nedense öyle değil test de yapmiycam sonucada bakmiycam varsa yoksa doktor söylesin

Benimde ilk aşılama klomen çatlatma iğnesi kullandım uzun süre ama tutmadı dayanamayıp test yapıyordum varmı diye acaba sürekli kafama takiyordum bu sefer nedense öyle değil test de yapmiycam sonucada bakmiycam varsa yoksa doktor söylesin
En iyisi belki de . bana tam bi tarih vermediler ama bende 10 yada 12. Gunde kana baktirmayi dusunuyorum

1.20 malesef bu sefer de olmadı çatlatma klomen dedik 6 7 ay olmadı aşılama dedik bekledik oda olmadı şimdi ikinci kez aşılama yapacakmış oda tutarmi insan yipraniyor ya

Canim saglik olsun demekki vakti var daha. Hepimiz ayni durumday~z sonuna kadaar deneyecez elimizden geleni yapicaz Hep ddaha kotusu olsaydi diye dusun olmadigi icin cok sukur

İnsan çok kötü oluyor ama o an yaşadığın stres sonra aldığın haber hep üst üste ağır buna da şükür elbet ikinci kez aşılama dedi yapacaz

Haklisin o stresi yasa yasa bide ustune kotu haber al dunya basina yikiliyo. Hayirlisi insallah ikincisi tutar

Back