Amin insallah canimİlk aşılama tutmaz diye duymuşdum ben.diğerleri tutuyor qaliba.ama inşAllah sizin ki tutar
Vallah canim buzamana kadar doktorlar hic birseyiniz yok bekleyin olur dedikleri icin 5 bucuk sene gecmis zamanin nasil gectigink anlamadim sonra dedimki böyle olmicak baska doktor buldum kendime sadece cocugu olmayanlarla ilgilenen ve ilk defa bir doktor gercekten benimle ilgilendigini fark ettim hatta bana kizdi neden buladar bekledigimi sonra basladik bütün tahliller yapildi ve hemen dedi asilamayla baslayalim daha beklemeye gerek yok dedi böylede basladim iste canim insallah hayirlo sonuclar alirim sana nezaman yapilcak asilama bu arada gec gördüm senin mesaji kusura bakmaBen de kismetse bu ay yaptracam. Tedirgin ve merak icindeymAcaba ise yarayacak mi diye.5 bucuk sene cok uzun bir süre Allah yardimcnz olsun. Bu sure zarfinda asilama ve tup bebek hic denemednz mi ? Ben 1.5 senedir istiyorum ve nerdeyse yakinda tüp bebek deneyecem. Sabriniza hayranim
Canim ben adetin 5inci günü hap icmeye basladim bunuda 5gün boyunca ictim klomen diye sonra gittim doktora bakti yumurtalar gelistimi diye ondan sonra catlatma ignesi verdi göbegimden vuruldum ertesi günü asilamami oldum ve progestan diye bir ilac verdi sabah aksam onu iciyorum düsük olmasin diye haftayada insallah sonuclari alcam insallah hayirli haberi alirimKizlar bende asilama tedavisine basladim siz ne kullandiniz igne mi hap mi
Aşılama bu ay olacak benim de canim. Gercekten cok bekletmisler sizi. O kadar seneye tüp bebek yapiliyor. Hakkimizda hayirlisi olur insallah.Vallah canim buzamana kadar doktorlar hic birseyiniz yok bekleyin olur dedikleri icin 5 bucuk sene gecmis zamanin nasil gectigink anlamadim sonra dedimki böyle olmicak baska doktor buldum kendime sadece cocugu olmayanlarla ilgilenen ve ilk defa bir doktor gercekten benimle ilgilendigini fark ettim hatta bana kizdi neden buladar bekledigimi sonra basladik bütün tahliller yapildi ve hemen dedi asilamayla baslayalim daha beklemeye gerek yok dedi böylede basladim iste canim insallah hayirlo sonuclar alirim sana nezaman yapilcak asilama bu arada gec gördüm senin mesaji kusura bakma
Insallah senin ki se tutar canim bana gonal f diye bi igne basladi bu gun 5. Gunum igneden sali gunu kontrole cagirdi ozamana kadar vurmaya devam edicemCanim ben adetin 5inci günü hap icmeye basladim bunuda 5gün boyunca ictim klomen diye sonra gittim doktora bakti yumurtalar gelistimi diye ondan sonra catlatma ignesi verdi göbegimden vuruldum ertesi günü asilamami oldum ve progestan diye bir ilac verdi sabah aksam onu iciyorum düsük olmasin diye haftayada insallah sonuclari alcam insallah hayirli haberi alirim
Kac gun sonra olucak canim basladin mi tedaviyeAşılama bu ay olacak benim de canim. Gercekten cok bekletmisler sizi. O kadar seneye tüp bebek yapiliyor. Hakkimizda hayirlisi olur insallah.
Aynen öyle canim hayirlisi böyleymis demek rabbim su 3 aylar hürmetine insallah hayirli haberler aliriz ben haftaya sonuclari alcam insallah bir yandanda korkuyorumAşılama bu ay olacak benim de canim. Gercekten cok bekletmisler sizi. O kadar seneye tüp bebek yapiliyor. Hakkimizda hayirlisi olur insallah.
Amin canim insallah hepimizinki tutar canim ben gecen hafta carsamba günü asilama oldum yani 8 gün oldu haftaya carsambada doktorum gel kan ver dedkInsallah senin ki se tutar canim bana gonal f diye bi igne basladi bu gun 5. Gunum igneden sali gunu kontrole cagirdi ozamana kadar vurmaya devam edicem
Senin asilamana kac gun oldu
Insallah hayirli haberlerini aliriz canimAmin canim insallah hepimizinki tutar canim ben gecen hafta carsamba günü asilama oldum yani 8 gün oldu haftaya carsambada doktorum gel kan ver dedk
Amin canim insallah rabbim isteyen herkeze nasip etsinInsallah hayirli haberlerini aliriz canim
Bugun adetimin ilk gunu. 3.gunu femaraya baslayacam haftaya persembe kontrolum var. Bakalm netlesecek asilama günüKac gun sonra olucak canim basladin mi tedaviye
Hadi ilk mutlu haberi senden duyalm insallah.Aynen öyle canim hayirlisi böyleymis demek rabbim su 3 aylar hürmetine insallah hayirli haberler aliriz ben haftaya sonuclari alcam insallah bir yandanda korkuyorum
Alkah kucagina almayi nasip etsin canim. Az kalmis doğumuna. Peki aşılama derecesine neden geldin. Sorun var miydi?Selam arkadaşlar bende aşılamayla hamile kaldım suan 35 haftalık hamileyim ilk asilamamdi çok şükür tuttu
1.5 yıllık evliydim hic hamile kalamamistim canim 3 ay klomen kullandım yine kalamadım eşimde sperm sorunu vardı çok fazla değildi ama sayısı biraz düşüktü benim yumurtalarım guzel gelişmiyodu ilaçsız ben eşime bazı seyler yedirdim sperm sayısı artsın die zaten doktorumuz aşılamaya karar vermişti 2 ay eşime kürler yaptım sonra baya sayısı artmıştı asilama yapıldı çok şükür olumlu sonuç aldıkAlkah kucagina almayi nasip etsin canim. Az kalmis doğumuna. Peki aşılama derecesine neden geldin. Sorun var miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?