Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederimHayırla sonuçlanır inşallah
bence doğru karar vermişsiniz
Amin Allah razı olsun inşallah öyle olurAllah karşınıza yepyeni bir yol çıkarmış ben olsam bende boyle yapardım inşallah sonu güzel olur once gebelik haberinizi sonra sağlıkla bebişinizi kucağınıza almak nasip olur
Merhabalar yumurta toplama işleminde 16 tane yumurtam toplandı bundan 12 tanesi canlı ydi 3. Ve 5. Güne kadar çok şükür canlılığını korudular 5. Günün sonunda 9 tane 3 tüp olacak şekilde dondurma işlemi yaptık doktorum 2 ay dinlenmem gerektiğini transferi 2 ay sonra yapacağını söyledi dupastin kullandım şuan regl oldum en son gittiğimde Doğum kontrol hapı ve c vitamini suda eriyen ilaç verdi adet olunca gel transfer yapılacak dedi şuan beklemedeyim bakalım Rabbım isteyen herkese nasip etsin emeklerimizide boşa vermesin inşallahMerhaba sizi merak ettim nasıl durumunuz inşallah hayırlı ve güzel haberle sonuçlanmıştır
Amin inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versinMerhabalar yumurta toplama işleminde 16 tane yumurtam toplandı bundan 12 tanesi canlı ydi 3. Ve 5. Güne kadar çok şükür canlılığını korudular 5. Günün sonunda 9 tane 3 tüp olacak şekilde dondurma işlemi yaptık doktorum 2 ay dinlenmem gerektiğini transferi 2 ay sonra yapacağını söyledi dupastin kullandım şuan regl oldum en son gittiğimde Doğum kontrol hapı ve c vitamini suda eriyen ilaç verdi adet olunca gel transfer yapılacak dedi şuan beklemedeyim bakalım Rabbım isteyen herkese nasip etsin emeklerimizide boşa vermesin inşallah
Nedense, olacakmış gibi doğdu içime…Merhabalar yumurta toplama işleminde 16 tane yumurtam toplandı bundan 12 tanesi canlı ydi 3. Ve 5. Güne kadar çok şükür canlılığını korudular 5. Günün sonunda 9 tane 3 tüp olacak şekilde dondurma işlemi yaptık doktorum 2 ay dinlenmem gerektiğini transferi 2 ay sonra yapacağını söyledi dupastin kullandım şuan regl oldum en son gittiğimde Doğum kontrol hapı ve c vitamini suda eriyen ilaç verdi adet olunca gel transfer yapılacak dedi şuan beklemedeyim bakalım Rabbım isteyen herkese nasip etsin emeklerimizide boşa vermesin inşallah
YyNedense, olacakmış gibi doğdu içime…sorunsuz atlatmışsın.. dr un çok iyi yapmış beklemekle.. vücudun dinlensin evet
Bende aynı sen gibi aynı dönem,aynı hastalık,aynı aşama,aynı bekleme süreçlerinden geçtim.. tek seferde 5.gün embriyolarla ikizlerimi kucağıma almıştım 9 yıl önce..
dilerim senin de hayırlı haberlerini alırız
İnşallah olacak , az kaldı ..