B beyzamm1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2024 25 3 1 28 Pazar 11:33 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzamm1 #1 Bu ay Aşılama olacagım inşallah istanbul Avrupa yakasında oturuyorum esenyurt beylikdüzü vs önerdiğiniz bildiğiniz Aşılama konusunda iyi bir doktor varmı tecrübeli şimdiden çok teşekkür ederim
Bu ay Aşılama olacagım inşallah istanbul Avrupa yakasında oturuyorum esenyurt beylikdüzü vs önerdiğiniz bildiğiniz Aşılama konusunda iyi bir doktor varmı tecrübeli şimdiden çok teşekkür ederim
V vurall Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2023 122 59 18 26 Pazar 12:42 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzamm1 #2 Kadin doğum doktoru olarak beylikduzu medicana soner pul, tüp bebek gecisiniz olursa da selman_aysun lacin hoca çok iyiler tavsiye ederim
Kadin doğum doktoru olarak beylikduzu medicana soner pul, tüp bebek gecisiniz olursa da selman_aysun lacin hoca çok iyiler tavsiye ederim
B beyzamm1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2024 25 3 1 28 Pazar 13:48 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzamm1 #3 vurall .!.: Kadin doğum doktoru olarak beylikduzu medicana soner pul, tüp bebek gecisiniz olursa da selman_aysun lacin hoca çok iyiler tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim aşılama ücreti ne kadar şuan peki bilginiz varmı
vurall .!.: Kadin doğum doktoru olarak beylikduzu medicana soner pul, tüp bebek gecisiniz olursa da selman_aysun lacin hoca çok iyiler tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim aşılama ücreti ne kadar şuan peki bilginiz varmı
V vurall Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2023 122 59 18 26 Pazar 13:58 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzamm1 #4 beyzamm1 .!.: Çok teşekkür ederim aşılama ücreti ne kadar şuan peki bilginiz varmı Genişletmek için tıkla... 5. Ayda yaptirmistim 12 bine yakın bir şeydi sanırım yanlış bilgi vermiyim
beyzamm1 .!.: Çok teşekkür ederim aşılama ücreti ne kadar şuan peki bilginiz varmı Genişletmek için tıkla... 5. Ayda yaptirmistim 12 bine yakın bir şeydi sanırım yanlış bilgi vermiyim
B beyzamm1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2024 25 3 1 28 Pazar 15:42 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzamm1 #5 vurall .!.: 5. Ayda yaptirmistim 12 bine yakın bir şeydi sanırım yanlış bilgi vermiyim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
vurall .!.: 5. Ayda yaptirmistim 12 bine yakın bir şeydi sanırım yanlış bilgi vermiyim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
B beyzamm1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2024 25 3 1 28 Pazar 15:43 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzamm1 #6 vurall .!.: 5. Ayda yaptirmistim 12 bine yakın bir şeydi sanırım yanlış bilgi vermiyim Genişletmek için tıkla... İlk denemeniz mi aşılama ilk seferde hamile kaldınız mı
vurall .!.: 5. Ayda yaptirmistim 12 bine yakın bir şeydi sanırım yanlış bilgi vermiyim Genişletmek için tıkla... İlk denemeniz mi aşılama ilk seferde hamile kaldınız mı
V vurall Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2023 122 59 18 26 Pazar 16:07 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzamm1 #7 beyzamm1 .!.: İlk denemeniz mi aşılama ilk seferde hamile kaldınız mı Genişletmek için tıkla... 1 Kez asilama denedim tutmadı doktorum 2. Yi denemeyelim direk tüp bebeğe yönlendirdi
beyzamm1 .!.: İlk denemeniz mi aşılama ilk seferde hamile kaldınız mı Genişletmek için tıkla... 1 Kez asilama denedim tutmadı doktorum 2. Yi denemeyelim direk tüp bebeğe yönlendirdi