Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim aşılama ücreti ne kadar şuan peki bilginiz varmıKadin doğum doktoru olarak beylikduzu medicana soner pul, tüp bebek gecisiniz olursa da selman_aysun lacin hoca çok iyiler tavsiye ederim
5. Ayda yaptirmistim 12 bine yakın bir şeydi sanırım yanlış bilgi vermiyimÇok teşekkür ederim aşılama ücreti ne kadar şuan peki bilginiz varmı
Teşekkür ederim5. Ayda yaptirmistim 12 bine yakın bir şeydi sanırım yanlış bilgi vermiyim
İlk denemeniz mi aşılama ilk seferde hamile kaldınız mı5. Ayda yaptirmistim 12 bine yakın bir şeydi sanırım yanlış bilgi vermiyim
1 Kez asilama denedim tutmadı doktorum 2. Yi denemeyelim direk tüp bebeğe yönlendirdiİlk denemeniz mi aşılama ilk seferde hamile kaldınız mı
Ben Tekirdağ da yaptırıyorum ilaçlar hariç 25 binÇok teşekkür ederim aşılama ücreti ne kadar şuan peki bilginiz varmı
Benim doktorum da aynısını söyledi 1 kez denicez bu ay. Yarın aşılamam olacak olmazsa tüp bebek. Siz başladınız mı tüp bebek için1 Kez asilama denedim tutmadı doktorum 2. Yi denemeyelim direk tüp bebeğe yönlendirdi
Evet hamileyim şu anBenim doktorum da aynısını söyledi 1 kez denicez bu ay. Yarın aşılamam olacak olmazsa tüp bebek. Siz başladınız mı tüp bebek için
Ne güzel sağlıkla kucağınıza alın darısı başımaEvet hamileyim şu an
Amin isteyen herkese nasip etsin sağlıkla sağ salimNe güzel sağlıkla kucağınıza alın darısı başıma
Hayırlı olsun Allah isteyen herkese versin. bende tüp bebek tedavisi düşünüyorum medicanada tüp bebek tedavisi fiyatları nasıl acaba sizin ilk tüp bebek denemesin demi oldu ?Evet hamileyim şu an
Yeni yıl fiyatını bilmiyorum. Hastane 63 bin alıyor diye hatırlıyorum + ilaçlar tutmuştu. 2024 temmuzda yaptirmistimHayırlı olsun Allah isteyen herkese versin. bende tüp bebek tedavisi düşünüyorum medicanada tüp bebek tedavisi fiyatları nasıl acaba sizin ilk tüp bebek denemesin demi oldu ?