- 12 Ekim 2022
- 88
- 32
- 18
- 26
- Konu Sahibi Busraucgann
kızlar merhaba sebebsiz inferlite tanısı konuldu benim ve eşimin değerleri normal olmasına rağmen hamilelik olmadı aşılama başlanacak aşılama deneyimleriniz nedir anlatırmısınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba sebebsiz inferlite tanısı konuldu benim ve eşimin değerleri normal olmasına rağmen hamilelik olmadı aşılama başlanacak aşılama deneyimleriniz nedir anlatırmısınız ?
Ben bi kere yaptım ama tutmadı inşallah sende tutar.. Çok kısa süren bir işlemkızlar merhaba sebebsiz inferlite tanısı konuldu benim ve eşimin değerleri normal olmasına rağmen hamilelik olmadı aşılama başlanacak aşılama deneyimleriniz nedir anlatırmısınız ?
2.ci aşılamayıı denedin mi pekiBen bi kere yaptım ama tutmadı inşallah sende tutar.. Çok kısa süren bir işlem
Hayır denemedim ve doğal yollarla hamile kaldım hiç bir ilaç vitamin kullanmadan.. Doktorum bile çok şaşırdı.. Rabbim ol deyince oluyor2.ci aşılamayıı denedin mi peki
Öncelikle hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizde 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz ama olmaıd bir düşük yaşadım aşılama süreci nasıl oluyor ben doktora aşılama istiyorum desem olur mu yoksa doktorun mu söylemesi lazım nasıl bir süreç izleniyor ilk adetliyken mi gitmeliyim yardımcı olur musunuz ?Merhabalar. Bende de sebebi belirlenemeyen infertilite vardı. Benim önerim aşılama yaptır. Biz 7-8 ay uğraştık olmamıştı. Doktorum 2-3 kere söyledi aşılama deneyelim diye. Bu ay denedik ve ben hamile kaldım şuan 1 aylık hamileyim canım. Bence deneyin aşılamayı. Zor bişeyi de yok önce yumurtalar büyütülüyor sonra yumurta çatlatma iğnesi oluyor sonra da aşılama yapılıyor. Aşılama olduktan sonra 20-25 dakika bekletiyor. Sonra yürüyerek çıkıp gidiyorsun gün bekliyorsun. İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba aşılama yaptırmadım Ancak doktorum şunu söylemişti bize. Aşılama yaptırsanız da olur ama maddi manevi kayıp olur şans oranı düşük direk tüp bebek yaptırın şans oranınız artsın demişti. Çünkü tüp bebek ile maliyeti hemen hemen yarı yarıya tutmazsa zaten ya bidaha aşılama oluyor ya da tüp bebeğe yönlendiriyorlar bu da maddi manevi bi yorucu süreç olmuş oluyor.kızlar merhaba sebebsiz inferlite tanısı konuldu benim ve eşimin değerleri normal olmasına rağmen hamilelik olmadı aşılama başlanacak aşılama deneyimleriniz nedir anlatırmısınız ?
Ben sürekli kontrollerimi yaptırıyordum zaten her ay. Adetinin 2. Günü git yumurtalıklarına baksın birde sen söyle aşılama düşünüyoruz diye. Yumurtaların uygunsa yapılabilir. Birde süreç kolay ilerliyor. Korkulacak biriey yok ağrısız acısız oluyor. Aşılamayı öneririmÖncelikle hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizde 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz ama olmaıd bir düşük yaşadım aşılama süreci nasıl oluyor ben doktora aşılama istiyorum desem olur mu yoksa doktorun mu söylemesi lazım nasıl bir süreç izleniyor ilk adetliyken mi gitmeliyim yardımcı olur musunuz ?
Teşekkür ederim 2. Günü pazara denk geliyor ama pazartesi günü erkenden gidip sıra bulursam baktıracağımBen sürekli kontrollerimi yaptırıyordum zaten her ay. Adetinin 2. Günü git yumurtalıklarına baksın birde sen söyle aşılama düşünüyoruz diye. Yumurtaların uygunsa yapılabilir. Birde süreç kolay ilerliyor. Korkulacak biriey yok ağrısız acısız oluyor. Aşılamayı öneririm
devlet hastaneleride aşılama yapıyor doktorumm bana şansın %6ile10 arası dedı yani seni ümitlendireremem tutar yada tutmaz bılemeyız dedı ama bakalım hastalanmayı beklıyorum başlanacak inşallah aşılamayaMerhaba aşılama yaptırmadım Ancak doktorum şunu söylemişti bize. Aşılama yaptırsanız da olur ama maddi manevi kayıp olur şans oranı düşük direk tüp bebek yaptırın şans oranınız artsın demişti. Çünkü tüp bebek ile maliyeti hemen hemen yarı yarıya tutmazsa zaten ya bidaha aşılama oluyor ya da tüp bebeğe yönlendiriyorlar bu da maddi manevi bi yorucu süreç olmuş oluyor.
Tabi herkesin durumu Farklı aşılama ile de sonuç elde eden çok. siz de tutar inşallah ama bazı doktorların yorumu bu şekilde olabiliyor söylemek istedim geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Merhaba, benim de yeni yapıldı. Öncesinde üç kez yumurta geliştirme tedavisi uygulandı. Bende tüp bebek ile aşılama arasında kararsz kalmıştım ama yine de aşılamayı denemek istedim. Ücret olarak üçte biri belki değil bile. Tüp bebeğin daha yorucu bir süreci var ona göre basit. Bu sebeplerle bnim tercihim oldu ama tabi sonucu bekleyip göreceğiz.kızlar merhaba sebebsiz inferlite tanısı konuldu benim ve eşimin değerleri normal olmasına rağmen hamilelik olmadı aşılama başlanacak aşılama deneyimleriniz nedir anlatırmısınız ?
Ne zaman başlanacak aşılamaya pekiMerhaba, benim de yeni yapıldı. Öncesinde üç kez yumurta geliştirme tedavisi uygulandı. Bende tüp bebek ile aşılama arasında kararsz kalmıştım ama yine de aşılamayı denemek istedim. Ücret olarak üçte biri belki değil bile. Tüp bebeğin daha yorucu bir süreci var ona göre basit. Bu sebeplerle bnim tercihim oldu ama tabi sonucu bekleyip göreceğiz.
Ne zaman başlanacak aşılamaya peki
Ne zaman başlanacak aşılamaya peki
Hadi hakkında hayırlısı olsun canım yazarsın süreç nasıl ilerliyo pekiDün aşılamam yapıldı
Amin inşallah tabiki seve seveHadi hakkında hayırlısı olsun canım yazarsın süreç nasıl ilerliyo peki
Mesela ben dün hsg çekildim şimdi ne yapmam lazım tekrar doktora randevu alayım mıMerhabalar. Bende de sebebi belirlenemeyen infertilite vardı. Benim önerim aşılama yaptır. Biz 7-8 ay uğraştık olmamıştı. Doktorum 2-3 kere söyledi aşılama deneyelim diye. Bu ay denedik ve ben hamile kaldım şuan 1 aylık hamileyim canım. Bence deneyin aşılamayı. Zor bişeyi de yok önce yumurtalar büyütülüyor sonra yumurta çatlatma iğnesi oluyor sonra da aşılama yapılıyor. Aşılama olduktan sonra 20-25 dakika bekletiyor. Sonra yürüyerek çıkıp gidiyorsun gün bekliyorsun. İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba, aşılama tüp bebeğe göre çok daha kolay bir işlem, tüp bebek öncesi bir basamak aslında çoğu doktor ilk aşılama öneriyor ben de 2 kere aşılama oldum ama ne yazık ki tutmadı o zaman hemşire bi arkadaşım hiç oyalanma aşılamayla tutma ihtimali çok düşük direk tüp bebeğe git demişti hatta dinlemedim, etrafımda da tutan pek duymadım, ama şöyle de bir şey var tüp bebeği raporlu yapma durumunuz varsa o zaman 2 aşılama yapma şartı var zaten mecbur aşılama yapılıyor ben daha önce zaten yaptırdığım için o aşılamaların raporlarıyla başvurmuştum rapora. Şükür şimdi tüp bebekle hamileyimkızlar merhaba sebebsiz inferlite tanısı konuldu benim ve eşimin değerleri normal olmasına rağmen hamilelik olmadı aşılama başlanacak aşılama deneyimleriniz nedir anlatırmısınız ?
AL TABIKII TUM TAHLILLERIN YENI OLSUN AMA KAN TAHLILLERINMesela ben dün hsg çekildim şimdi ne yapmam lazım tekrar doktora randevu alayım mı