- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
- Konu Sahibi gizemlii123
-
Canım 9. Gün 1.4 tü sanırım dr adeti bekle dedi benim biraz erkenmi oldu ne aşılama daha adetime 8 gün varSuan kan testinde cıkar senin
maşallah canım ne güzel aşılaman tutmuş rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah. bende aşılama yaptırmayı palnlıyorum özel bir hastanede ama emin olamıyorum yani iyi mi olur kötü mü olur hani ortam şartlar. elbette çok istiyorum ama maddiyatı düşünmeden de olmuyor yaniCanım 9. Gün 1.4 tü sanırım dr adeti bekle dedi benim biraz erkenmi oldu ne aşılama daha adetime 8 gün var
Elhamdülillah canım inşallah rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder. Siz ne zamandır düşünüyosunuz sorun falan varmıydı.maşallah canım ne güzel aşılaman tutmuş rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah. bende aşılama yaptırmayı palnlıyorum özel bir hastanede ama emin olamıyorum yani iyi mi olur kötü mü olur hani ortam şartlar. elbette çok istiyorum ama maddiyatı düşünmeden de olmuyor yaniinşallah bende senin gibi sevinirim :)
eşimde varikosel vardı canım ameliyat oldu 3 buçuk yıl hiç korunmadık değerler düzelmesine rağmen hiç gebe kalamadım bi kere klomen denedik olmadı bu ay ara verdik mayısta inşallah aşılama olacağımElhamdülillah canım inşallah rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder. Siz ne zamandır düşünüyosunuz sorun falan varmıydı.
düşer canım kalite en az 3 en fazla 4 günlük olsun diyorlar spermler öncesinde ilişki olmasın diyorum ben.Biraz önce çatlatma iğnesi yaptırdım.
Yani cumartesi 00.00’da ;
36 saat sonra ilişki demişti önceden doktorumuz şimdi ki tedavimiz aşılama olacak. Pazartesi 12.00 de aşılama yaptırıyoruz.
Acaba yarında m (pazar günü) ilişki denesek?
O zaman sperm kalitesi düşer mi aşılamada?
Asilama tedavisi icin igneler kullandim arkadaslar gonal f en son kontrolde 14 olmus yumurtanin biri arada bi igne daha verdi yavas buyuyo diye sanirim aradan 4 gun sonra kontrol dedi kontrole gittik yumurta kayip dedi morelim bozuldu zaten benim takvimime gorede yumirtlama gozukuyodu bir gun once Allahtan ben bi akinti sezdim tedbiri aldim doktor beraberlik oldumu dedi bende dun dedim bugunde mutlaka olsun dedi neyse biz biz 3 gun sik iliski denedik bugun kasiklarimda hafif batmalar oluyo adetmi olucam gene dollenme belirtisimi yumurtlamami anlamiyorum
Asilama tedavisi icin igneler kullandim arkadaslar gonal f en son kontrolde 14 olmus yumurtanin biri arada bi igne daha verdi yavas buyuyo diye sanirim aradan 4 gun sonra kontrol dedi kontrole gittik yumurta kayip dedi morelim bozuldu zaten benim takvimime gorede yumirtlama gozukuyodu bir gun once Allahtan ben bi akinti sezdim tedbiri aldim doktor beraberlik oldumu dedi bende dun dedim bugunde mutlaka olsun dedi neyse biz biz 3 gun sik iliski denedik bugun kasiklarimda hafif batmalar oluyo adetmi olucam gene dollenme belirtisimi yumurtlamami anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?