Gebeliğe Hazırlık Aşılama hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gizemlii123

Mucizem benimle :)
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
768
517
53
Merhaba arkadaslar 2 yıla yaklasti evliligim hic korunmadik ama nasip etmedi rabbim bu ay rahim filmi cektirmistim sonuc temiz cok sukur bende pko var esimde cok az hareketlilikte sikinti varmis adetim 2 gun gecikti dun kan testi yaptirdim negatif malesef simdi direk asilamaya mi geceyim yoksa bir ay daha femara catlama ignesi mi deneyeyim lutfen yardim birde asilama fiyatlari ne oluyo maliyeti ne oluyo yaptiran arkadaslarim bizleri bilgilendirirse simdiden tesekkurler

Merhaba benim 2.asılamam olacak ıgne asamasındayım suan iğneler 1milyar 500de hastane 1500buluyor

Yaş kaç canım? Aşılamada % 20 şansın var yani aşılamadada hemen olur diye bişey yok.Pko için soğan kürü eşin içinde keçiboynuzu ve vitamin takviyesi öneririm .Ben gonal f kullandım 440 tl ovitrelle 78 tl 1350 de sperm yıkama ve hastaneye verdik muayne tahlil falan derken 2000 tl gözden çıkaracaksın benim şimdi 12. Günüm aşılama oldum bekliyorum

Canım 9. Gün 1.4 tü sanırım dr adeti bekle dedi benim biraz erkenmi oldu ne aşılama daha adetime 8 gün var :confused:
maşallah canım ne güzel aşılaman tutmuş rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah. bende aşılama yaptırmayı palnlıyorum özel bir hastanede ama emin olamıyorum yani iyi mi olur kötü mü olur hani ortam şartlar. elbette çok istiyorum ama maddiyatı düşünmeden de olmuyor yani :( inşallah bende senin gibi sevinirim :)

maşallah canım ne güzel aşılaman tutmuş rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah. bende aşılama yaptırmayı palnlıyorum özel bir hastanede ama emin olamıyorum yani iyi mi olur kötü mü olur hani ortam şartlar. elbette çok istiyorum ama maddiyatı düşünmeden de olmuyor yani :KK43: inşallah bende senin gibi sevinirim :)
Elhamdülillah canım inşallah rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder. Siz ne zamandır düşünüyosunuz sorun falan varmıydı.

Elhamdülillah canım inşallah rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder. Siz ne zamandır düşünüyosunuz sorun falan varmıydı.
eşimde varikosel vardı canım ameliyat oldu 3 buçuk yıl hiç korunmadık değerler düzelmesine rağmen hiç gebe kalamadım bi kere klomen denedik olmadı bu ay ara verdik mayısta inşallah aşılama olacağım

Biraz önce çatlatma iğnesi yaptırdım.
Yani cumartesi 00.00’da ;
36 saat sonra ilişki demişti önceden doktorumuz şimdi ki tedavimiz aşılama olacak. Pazartesi 12.00 de aşılama yaptırıyoruz.
Acaba yarında m (pazar günü) ilişki denesek?
O zaman sperm kalitesi düşer mi aşılamada?

Biraz önce çatlatma iğnesi yaptırdım.
Yani cumartesi 00.00’da ;
36 saat sonra ilişki demişti önceden doktorumuz şimdi ki tedavimiz aşılama olacak. Pazartesi 12.00 de aşılama yaptırıyoruz.
Acaba yarında m (pazar günü) ilişki denesek?
O zaman sperm kalitesi düşer mi aşılamada?
düşer canım kalite en az 3 en fazla 4 günlük olsun diyorlar spermler öncesinde ilişki olmasın diyorum ben.

Asilama tedavisi icin igneler kullandim arkadaslar gonal f en son kontrolde 14 olmus yumurtanin biri arada bi igne daha verdi yavas buyuyo diye sanirim aradan 4 gun sonra kontrol dedi kontrole gittik yumurta kayip dedi morelim bozuldu zaten benim takvimime gorede yumirtlama gozukuyodu bir gun once Allahtan ben bi akinti sezdim tedbiri aldim doktor beraberlik oldumu dedi bende dun dedim bugunde mutlaka olsun dedi neyse biz biz 3 gun sik iliski denedik bugun kasiklarimda hafif batmalar oluyo adetmi olucam gene dollenme belirtisimi yumurtlamami anlamiyorum

Asilama tedavisi icin igneler kullandim arkadaslar gonal f en son kontrolde 14 olmus yumurtanin biri arada bi igne daha verdi yavas buyuyo diye sanirim aradan 4 gun sonra kontrol dedi kontrole gittik yumurta kayip dedi morelim bozuldu zaten benim takvimime gorede yumirtlama gozukuyodu bir gun once Allahtan ben bi akinti sezdim tedbiri aldim doktor beraberlik oldumu dedi bende dun dedim bugunde mutlaka olsun dedi neyse biz biz 3 gun sik iliski denedik bugun kasiklarimda hafif batmalar oluyo adetmi olucam gene dollenme belirtisimi yumurtlamami anlamiyorum

O kasık batmaları bende de var hem regl hem yumurtlama hem döllenme belirtisi olabiliyor yanı hiç bir şey anlayamayız şu anda beklemek lazım

Back