Aci hissediyormusunuz.Ya klomen kullandim bu ay doktorum catlatma yoluyla umutlu olmazsa asilama dedi biraz gerildim buda ucretli sanirim asilama degilmi?Aşılama basit bir işlem canım vajinal muayne olurken ki pozisyonda spermleri vajina içine göndermek için bi aletkullanıyor uzun ince bir alet onunla spermi vajina ya gönderdikten sonra işlem bitiyor toplasan 2 dk etmez..ben de oldu aşılama ne zaman başladi ne zaman bitti anlamadım..benim aşılama tutmadı inşallah seninki tutar..bende pko var 3 yıl sonra oldum çocuğum tedavisiz oldu şükür sonra ikincisi oldu oda tedavisiz..
Ben aşılama da acı hissetmiştim ve başka bir doktora söylediğimde acı hissetmen işlemi yapan doktorun tecrübesizliğini gösterir demişti.bunu duyana kadar acı normal sanıyordum. Ikincisini plânlıyorum başka bi doktorla o nasıl olur bilemiyorum.Aci hissediyormusunuz.Ya klomen kullandim bu ay doktorum catlatma yoluyla umutlu olmazsa asilama dedi biraz gerildim buda ucretli sanirim asilama degilmi?
Amin insAllah ben henuz asilamaya gecmedim doktorum yumurta buyutme ve catlatmayla sonuc alma ihtimalimiz oldugunu soyledi 2 ay bunu denicez dedi bu ilk qyim kullandim bakalim hayirlisiyla olur insAllahİnşAllah herşey yolunda gider biz de hayırlı sonuçlar alırız.
Bende senin dediğin tedaviyi bekliyordum doktorumdan aşılama dedi. İnşAllah aşılamaya gerek kalmadan bebeğin nasip olur.Amin insAllah ben henuz asilamaya gecmedim doktorum yumurta buyutme ve catlatmayla sonuc alma ihtimalimiz oldugunu soyledi 2 ay bunu denicez dedi bu ilk qyim kullandim bakalim hayirlisiyla olur insAllah
Amin canim insAllah pazartesi bakcazBende senin dediğin tedaviyi bekliyordum doktorumdan aşılama dedi. İnşAllah aşılamaya gerek kalmadan bebeğin nasip olur.
İlk aşılaman mı olacakAmin canim insAllah pazartesi bakcaz
Ben klomen mullandim bu ay pazartesi 13.gun adetin ustune doktorum kontrol istedi catlama olup olmadigina dair catlama ignesi uygulocak catlama yoksa eger 2 3 ay klomen deniyip sonra asilama yapcaz dedi esimden test istedi 3 ay arayla 2 kere bugun onlari aldik degerler eskiye gore dusmus belkide bu degerlerden dolayi pazartesi asilama diyebilir bilmiyorum esimin degerleri suan korkutuyor biraz eger degerler normalse 2 ay klomene devam son asilama evet ilk asilamam olcak olursa insAllah gerek kalmaz bakalimİlk aşılaman mı olacak
Amin insAllah bakalim pazartesi ne olup bitcek icimi ferah tutmaya calisiyorum kotu dusunmemeye cabaliyorum Nasip Rabbim birsey biliyordur.Aslında mesele sonuç alınabilecek bi yolda ilermek gerisi yıpratıyor insanı. Rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın İnşAllah
Yinede ferah tut tabi. İyi haberlerle İnşAllahAmin insAllah bakalim pazartesi ne olup bitcek icimi ferah tutmaya calisiyorum kotu dusunmemeye cabaliyorum Nasip Rabbim birsey biliyordur.
Cocouk isteyen herkese Rabbim mujdeli havadisler versin insAllahYinede ferah tut tabi. İyi haberlerle İnşAllah