Gebeliğe Hazırlık ASILAMA HAKKINDA BILGISI OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
27
Suanda klomen kullaniyorum bu ay ilk kullanisimdi pazartesi kontrolum var domtorum 13.gel bakalim yumurtaliklarin buyumesi nasil dedi catlama olur dedi cunku hapsiz 16 mm boyutuna ulasan vardi hapla maksadim 19 20 yapip catlamasini saglamak dedi doktor fakat catlama olmazsa catlatma ignesi dedi.Bu igne nedir nasil yapilir bilgisi olan ve sonrasinda 2 ay denemeden sonra asilama dedi doktorum asilama hakkinda bilgisi olan yazabilirmi?
22 yasindaim Pco kistlerim var bu arada

Aşılama basit bir işlem canım vajinal muayne olurken ki pozisyonda spermleri vajina içine göndermek için bi aletkullanıyor uzun ince bir alet onunla spermi vajina ya gönderdikten sonra işlem bitiyor toplasan 2 dk etmez..ben de oldu aşılama ne zaman başladi ne zaman bitti anlamadım..benim aşılama tutmadı inşallah seninki tutar..bende pko var 3 yıl sonra oldum çocuğum tedavisiz oldu şükür sonra ikincisi oldu oda tedavisiz..

Aşılama basit bir işlem canım vajinal muayne olurken ki pozisyonda spermleri vajina içine göndermek için bi aletkullanıyor uzun ince bir alet onunla spermi vajina ya gönderdikten sonra işlem bitiyor toplasan 2 dk etmez..ben de oldu aşılama ne zaman başladi ne zaman bitti anlamadım..benim aşılama tutmadı inşallah seninki tutar..bende pko var 3 yıl sonra oldum çocuğum tedavisiz oldu şükür sonra ikincisi oldu oda tedavisiz..
Aci hissediyormusunuz.Ya klomen kullandim bu ay doktorum catlatma yoluyla umutlu olmazsa asilama dedi biraz gerildim buda ucretli sanirim asilama degilmi?

Aci hissediyormusunuz.Ya klomen kullandim bu ay doktorum catlatma yoluyla umutlu olmazsa asilama dedi biraz gerildim buda ucretli sanirim asilama degilmi?
Ben aşılama da acı hissetmiştim ve başka bir doktora söylediğimde acı hissetmen işlemi yapan doktorun tecrübesizliğini gösterir demişti.bunu duyana kadar acı normal sanıyordum. Ikincisini plânlıyorum başka bi doktorla o nasıl olur bilemiyorum.

İnşAllah herşey yolunda gider biz de hayırlı sonuçlar alırız.
Amin insAllah ben henuz asilamaya gecmedim doktorum yumurta buyutme ve catlatmayla sonuc alma ihtimalimiz oldugunu soyledi 2 ay bunu denicez dedi bu ilk qyim kullandim bakalim hayirlisiyla olur insAllah

Amin insAllah ben henuz asilamaya gecmedim doktorum yumurta buyutme ve catlatmayla sonuc alma ihtimalimiz oldugunu soyledi 2 ay bunu denicez dedi bu ilk qyim kullandim bakalim hayirlisiyla olur insAllah
Bende senin dediğin tedaviyi bekliyordum doktorumdan aşılama dedi. İnşAllah aşılamaya gerek kalmadan bebeğin nasip olur.

İlk aşılaman mı olacak
Ben klomen mullandim bu ay pazartesi 13.gun adetin ustune doktorum kontrol istedi catlama olup olmadigina dair catlama ignesi uygulocak catlama yoksa eger 2 3 ay klomen deniyip sonra asilama yapcaz dedi esimden test istedi 3 ay arayla 2 kere bugun onlari aldik degerler eskiye gore dusmus belkide bu degerlerden dolayi pazartesi asilama diyebilir bilmiyorum esimin degerleri suan korkutuyor biraz eger degerler normalse 2 ay klomene devam son asilama evet ilk asilamam olcak olursa insAllah gerek kalmaz bakalim

Eklentiler

• 20200229_213152.jpg
    20200229_213152.jpg
    191,6 KB · Görüntüleme: 13
Aslında mesele sonuç alınabilecek bi yolda ilermek gerisi yıpratıyor insanı. Rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın İnşAllah

Aslında mesele sonuç alınabilecek bi yolda ilermek gerisi yıpratıyor insanı. Rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın İnşAllah
Amin insAllah bakalim pazartesi ne olup bitcek icimi ferah tutmaya calisiyorum kotu dusunmemeye cabaliyorum Nasip Rabbim birsey biliyordur.

X