Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba 6 senedri evliyim bir sene korunduk bundan önce 3 ya da 4 kez klomen ve çatlatma iğnesi ile tedavi gördüm maalesef olmadı soğan suyu ,hayıt otu,aslan pençesi hatta balık yağından fitil bile kullandım tüplerime bakıldı bir sorun yok eşimde de çok şükür yok yani aklınıza gelecek herşeyi yaptım ama olmuyor,pcos dediler iltihap var dediler pcos için kilo vermek şart 10 kilo verdim bu dönemde,şimdi aşılama kaldı ama korkuyorum aşılama ile hamile kalan var mı nasıl bir yol bizi bekliyor çünkü Psikolojik olarak bitik durumdayım
Aynı sorun bende de var Pcos!! 1 senedir tedavi görüyorum. İnsülin direncimi yükselttiği için endokrine sevk edildim 7 ay tüp bebeğe hiç gidemedim. Sonrasında doktorum kilo vermem gerektiğini ve tahlillerimde çok az da olsa düşüş olursa hemen aşılama başlayacağını söyledi. Çok şükür kesin bir kararla spora ve diyete başladım. İnsülinim normal değere geldi. İnsülin direncim ise yarı yarıya düştü. Hemen aşılama kararı aldık. Adetimin 2. Günü gittim ve ilaç başlandı 5 gün kullanıp kontrole gittim sağda 15 mm solda 12 mm yumurtam gelişti. Daha sonra gonal f iğnesine başladım. Günde 50 doz. ( herkeste yumurtanın gelişmesine göre farklı oluyor doktorunuz karar veriyor dozuna) iki gün kullandım bugün tekrar kontrole gittim bir tanesi 20,3 diğeri ise 15,2 olmuş. Pazartesi günü için aşılama planlandı. Bugün de gonal f iğnemi vurdum. Yarın akşam 21:30 da çatlatma iğnesini vurup pazartesi aşılamaya gideceğim inşallah. Umudunuzu yitirmeyin. Ben bir senede anca aşılama pozisyonuna geldim. Tutar ya da tutmaz en azından tüp bebek için iki aşılama şartını da atlatmış olayım diye doktorum hemen başlamak istedi. Hakkımızda hayırlısı canım. Her nasip vaktine esirdir. Hayırlısı Allahtan.