• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama hakkında bilgiler(VAN'da yaptıranlar varsa özellikle ilgi rica ediyorum)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ervanazlim ervanazlim hareketsizlik sorununda galiba aşılma maddi manevi kayıp oluyor.ben şimdi devlette tüp düşünüyorum.onda da sıkıntım her tüp bebek denemesi için tek embriyo transfer şartı getirilmiş.neymiş güya ikizlerde annelerin psikolojisi bozuluyormuş.her şey düşünüldü de bi o kaldı.bırakın onu biz düşünelim.zaten %20 şans veriliyor.
Aaaa öyleyse ben uni. De asla yaptırmam tamam biraz pahalı ama %70 şans veren hastaneler var. Benim arkadaşım yaptırdı. Çok şükür ilkin de tuttu. Geri kalan embriyoyuda dondurmus ne olur ne olmaz diye

ha bu arada tek embriyo transferi şartı özellerde de geçerli.mesela istanbul tüp bebek merkeziyle görüştüm.3 atın tüm sorumluluğu alıyorum dedim.ben zaten ikiz istiyorum çünkü.oradaki bayan yapamyız merkezi kapatıyorlar göze almıyoruz dedi

bayağı bir özel hastane araştırdım.nadiren iki atan var.da ben 3 istiyorum ki hiç değilse ikisi tutsun diye.çok şey mi istiyorum acaba?ilerde tekrar uğraşmak istemiyorum çünkü.hem birlikte arkadaş olrak büyürler.bence ikiz bebekler tekten daha kolay.sen vanlı mısın yoksa memur eşi falan mısın?

bayağı bir özel hastane araştırdım.nadiren iki atan var.da ben 3 istiyorum ki hiç değilse ikisi tutsun diye.çok şey mi istiyorum acaba?ilerde tekrar uğraşmak istemiyorum çünkü.hem birlikte arkadaş olrak büyürler.bence ikiz bebekler tekten daha kolay.sen vanlı mısın yoksa memur eşi falan mısın?
Asker esiyim ben sen peki ? Bende ikiz istiyorum hem beklediğimiz e değer :)

Back
X