- Konu Sahibi isminivermeyenizleyici
aslan pençesi veya soğan suyu kullanan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naptın canm bende vandayım gülsüm feyza dr mu yaptı aşılamanı ben de Yasemin hanıma gidiyorum dilerim bebişine kavuşursun tez zamandaMerhabalar. 2 yıla yakın evliyim.Biliyorum ki erken olduğu düşünülüyor.Fakat eşimin yaşı,ailesi,benim aşırı istemem sebebiyle çok uzun bir zaman gibi geliyor.Ben 26 eşim 33 yaşında.Eşimde hareketsizlik var.bende her hangi bir sorun görünmedi. Haziran sonu Van Lokman Hekimde aşılamam yapılacak. Konuyla ilgili olarak
aşılamanın tutması için hangi ilaçlarla destekleyebilirim?
Lokman Hekim'de Gülsüm Feyza hocaya giden var mı?Bilgili bir doktor mu?
Aşılamayla hamile kalanlar kimler? Bana çok düşük şans olduğu söylendi.Direk tüp bebek yaptırmak daha mı mantıklı?
Bende yasemin hanima gidiyorum çok iyi bi doktor gerçekten. Bu ay aşılama yapilacak bana adet günüm bir gün geçti. Rahim filmi çekilmiştim. Adet olmayı bekliyorum ignelere felan basliycam.naptın canm bende vandayım gülsüm feyza dr mu yaptı aşılamanı ben de Yasemin hanıma gidiyorum dilerim bebişine kavuşursun tez zamanda
Ben Şubat ayında ilk aşılamami oldum ocak ayında hsg filmi çektirdim. Şöyle anlatıyim film 450 tl. Aşılama ise 750 tl ilaçlar yaklaşık 550 tl. Tuttu sonuç negatif. İkinci aşılamami bu ay yaptırdım. Yine yasemin hanim da başladım ama bazı nedenlerden dolayı kirikkale ye gittim ve orda yaptırdım aşılama ücreti 150 tl. Arada uçurum var resmen. Sonuç negatif oldu. Ama söyle bişey var Kırıkkale'de ki doktorun yaptığı aşılama kesinlikle daha iyiydi. Van'da yaptirdigimda hep akmisti. İkinci yaptirdigimda başım resmen asagidaydi. Spermler yikamadan hemen çıkar çıkmaz verildi doktor bekliyordu. Ama vandakinde nerdeyse 25 dk. Doktoru bekledim. Bizde ki sorun Spermler le ilgili olduğu için ilkinde hiç ümidim yoktu. Bunlar çok önemli detaylar fiyat olarak Akdamar daha uygun 150 tl nerde 750 tl nerde sonuçta yapılan 2 dklik işlem. İnşallah faydali olabilmisimdirervanazlim Merhaba arkadaşım..ben yasemin hanima gelmeyi düşünüyor um aşılama için. Beni bilgilendirir misin acaba .doktordan ve hastaneden memnun musun? Fiyat nedir aşılama da? Bi de aşılama süreci nasıl ilerliyor. Hiç bilmiyorum ben
Yok canım yanlış anladın. Akdamar 600 tl civarı ama bi aşılama çok fazla para verme bence.Allah razi olsun sizden inşallah. Çok teşekkür ederim .ayrıntısı ile anlatmissiniz. Akdamar hastanesinde aşılama 150 tl dediniz ya doktor olarak Kim var acaba orda?
Ceren aynen benimde öyle oldu Sperm yavaşligi var. Olanda öldü. Ve hemen kaldırdılar. Kırıkkale'de yaptırdım. Doktor 1 saatten önce sakin kalkma dedi. Biyolog spermi makineden çıkarır çıkarmaz spermlere bakmadan merdivenleri ikişer ikişer çıkarak getirmiş. Eşim söyledi. Doktor beni hazırlamış bekliyordu. Onu görünce bende burdan sogudumarkadaşlar van lokman hekim yasemin hanımda aşılamamı yaptırdım. maalesef hiç memnun kalmadım.eşimin spermleri yıkandı elimize şırıngayı verdiler.bekletmeye başladılar.yukarda doktorun normal muayene işi bitecek de gelecek diye 1 saat bekledik.zaten spermler yavaş diye yaptırdık.o 1 saatte sanıyorum ki daha da kaybımız olmuştur.sonra işlemi 2 saniyede yaptı.10 dakika yatmadan yeni hasta geldi kalkın dediler.kalkamam daha dedim bişey olmaz giden gitmiştir dediler.ayağa kalkınca zaten dışarı çıktı.tutmayacağını o dakikalarda bile anlamıştım.
Valla yapıyorlar canım da doktor bilgim yok önemli olan bu sorunları doktorla konuş muhakkakAnladım canım peki akdamarda hangi doktor yapıyor asilamayi biliyor musun? Hiç tanıdığın .duydugun var mı yaptıran
Benim tutmadı. Sorun önemli tüp bebek yaptırmaz ankarada gazı uni. Fiyat olarak uygun da orayı araştırıyorum. Yada gata