• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama hakkında bilgiler(VAN'da yaptıranlar varsa özellikle ilgi rica ediyorum)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben ikisini de kullandım soğan suyu vucudu temizliyo aslan pençesi de prolaktin hormonuna iyi geliyo benm ara da yükseliyo içince normal haline dönüyo tabi hala bebiş yok ama nasip inşallah bi gün gelicek cennet kokulu yavrucaklarımız

Merhabalar. 2 yıla yakın evliyim.Biliyorum ki erken olduğu düşünülüyor.Fakat eşimin yaşı,ailesi,benim aşırı istemem sebebiyle çok uzun bir zaman gibi geliyor.Ben 26 eşim 33 yaşında.Eşimde hareketsizlik var.bende her hangi bir sorun görünmedi. Haziran sonu Van Lokman Hekimde aşılamam yapılacak. Konuyla ilgili olarak
aşılamanın tutması için hangi ilaçlarla destekleyebilirim?
Lokman Hekim'de Gülsüm Feyza hocaya giden var mı?Bilgili bir doktor mu?
Aşılamayla hamile kalanlar kimler? Bana çok düşük şans olduğu söylendi.Direk tüp bebek yaptırmak daha mı mantıklı?
naptın canm bende vandayım gülsüm feyza dr mu yaptı aşılamanı ben de Yasemin hanıma gidiyorum dilerim bebişine kavuşursun tez zamanda

naptın canm bende vandayım gülsüm feyza dr mu yaptı aşılamanı ben de Yasemin hanıma gidiyorum dilerim bebişine kavuşursun tez zamanda
Bende yasemin hanima gidiyorum çok iyi bi doktor gerçekten. Bu ay aşılama yapilacak bana adet günüm bir gün geçti. Rahim filmi çekilmiştim. Adet olmayı bekliyorum ignelere felan basliycam.

ervanazlim ervanazlim Merhaba arkadaşım..ben yasemin hanima gelmeyi düşünüyor um aşılama için. Beni bilgilendirir misin acaba .doktordan ve hastaneden memnun musun? Fiyat nedir aşılama da? Bi de aşılama süreci nasıl ilerliyor. Hiç bilmiyorum ben:110:

ervanazlim ervanazlim Merhaba arkadaşım..ben yasemin hanima gelmeyi düşünüyor um aşılama için. Beni bilgilendirir misin acaba .doktordan ve hastaneden memnun musun? Fiyat nedir aşılama da? Bi de aşılama süreci nasıl ilerliyor. Hiç bilmiyorum ben:110:
Ben Şubat ayında ilk aşılamami oldum ocak ayında hsg filmi çektirdim. Şöyle anlatıyim film 450 tl. Aşılama ise 750 tl ilaçlar yaklaşık 550 tl. Tuttu sonuç negatif. İkinci aşılamami bu ay yaptırdım. Yine yasemin hanim da başladım ama bazı nedenlerden dolayı kirikkale ye gittim ve orda yaptırdım aşılama ücreti 150 tl. Arada uçurum var resmen. Sonuç negatif oldu. Ama söyle bişey var Kırıkkale'de ki doktorun yaptığı aşılama kesinlikle daha iyiydi. Van'da yaptirdigimda hep akmisti. İkinci yaptirdigimda başım resmen asagidaydi. Spermler yikamadan hemen çıkar çıkmaz verildi doktor bekliyordu. Ama vandakinde nerdeyse 25 dk. Doktoru bekledim. Bizde ki sorun Spermler le ilgili olduğu için ilkinde hiç ümidim yoktu. Bunlar çok önemli detaylar fiyat olarak Akdamar daha uygun 150 tl nerde 750 tl nerde sonuçta yapılan 2 dklik işlem. İnşallah faydali olabilmisimdir

Allah razi olsun sizden inşallah. Çok teşekkür ederim .ayrıntısı ile anlatmissiniz. Akdamar hastanesinde aşılama 150 tl dediniz ya doktor olarak Kim var acaba orda?

arkadaşlar van lokman hekim yasemin hanımda aşılamamı yaptırdım. maalesef hiç memnun kalmadım.eşimin spermleri yıkandı elimize şırıngayı verdiler.bekletmeye başladılar.yukarda doktorun normal muayene işi bitecek de gelecek diye 1 saat bekledik.zaten spermler yavaş diye yaptırdık.o 1 saatte sanıyorum ki daha da kaybımız olmuştur.sonra işlemi 2 saniyede yaptı.10 dakika yatmadan yeni hasta geldi kalkın dediler.kalkamam daha dedim bişey olmaz giden gitmiştir dediler.ayağa kalkınca zaten dışarı çıktı.tutmayacağını o dakikalarda bile anlamıştım.

aslında rahim filmini çektirirken anlamalıydım olumsuzluklar yaşayacağımı ama yine de bir umut yaptırdık.rahim filmi için üniversiteden randevu almıştık.gittiğimiz gün erkeklerin çekeceğini görünce çekindim ve girmek istemedim.sonra bir arkadaşım ben lokmanda çektirdim bayanlar giriyor diyince iyi orda yaptırayım dedim.aynı gün direk lokman hekime gittik.arkadaşım 450ye çekilmişti.bana yasemin hanım açık açık sen ilk bana gelen hasta değilsin başka yerde randevun varmış o yuzden 550 lira.mecburen yaptırdım ama 100 lira daha fazla almak için yapılan muamele hoş değildi.işte böyle arkadaşlar açıkcası ben önermiyorum lokman hekimi

aslında ilk gittiğimde gülsüm hanıma gitmiştim gayet güler yüzlü,hastayı rahatlatan bir hanımdı.ama yasmein hanıma rahim filmi çektiren arkadaşım yasemin hanımın kısırlıkta uzman olduğunu söyleyince ona gittim.yani gülsüm hanımın pozitif bir bayan olması dışında çok detaylı bilgim yok ama bana kalırsa bu tür hastanelerde aşılama yaptırmak yerine direk infertilite merkezlerinde yaptırmak daha doğru geliyor.labaratuvarlar çok farklı ve ayrıca van çok kalabalık çünkü.bunu yaşayarak öğrendim imkanın varsa ankarada falan yaptır derim son karar senin

arkadaşlar van lokman hekim yasemin hanımda aşılamamı yaptırdım. maalesef hiç memnun kalmadım.eşimin spermleri yıkandı elimize şırıngayı verdiler.bekletmeye başladılar.yukarda doktorun normal muayene işi bitecek de gelecek diye 1 saat bekledik.zaten spermler yavaş diye yaptırdık.o 1 saatte sanıyorum ki daha da kaybımız olmuştur.sonra işlemi 2 saniyede yaptı.10 dakika yatmadan yeni hasta geldi kalkın dediler.kalkamam daha dedim bişey olmaz giden gitmiştir dediler.ayağa kalkınca zaten dışarı çıktı.tutmayacağını o dakikalarda bile anlamıştım.
Ceren aynen benimde öyle oldu Sperm yavaşligi var. Olanda öldü. Ve hemen kaldırdılar. Kırıkkale'de yaptırdım. Doktor 1 saatten önce sakin kalkma dedi. Biyolog spermi makineden çıkarır çıkarmaz spermlere bakmadan merdivenleri ikişer ikişer çıkarak getirmiş. Eşim söyledi. Doktor beni hazırlamış bekliyordu. Onu görünce bende burdan sogudum

bence de çok para.yapılan hiç bir işlem yok o maliyeti gerektirecek.maalesef vanda çok fazla merkez olmadığı için rekabetsiz ortam yuzunden böyle oluyor galibaçilaçlarla falan 1000 lirayı bulmuştu.o paraya devlet ünilerinde tüp bebek yapılıyor.

ervanazlim ervanazlim hareketsizlik sorununda galiba aşılma maddi manevi kayıp oluyor.ben şimdi devlette tüp düşünüyorum.onda da sıkıntım her tüp bebek denemesi için tek embriyo transfer şartı getirilmiş.neymiş güya ikizlerde annelerin psikolojisi bozuluyormuş.her şey düşünüldü de bi o kaldı.bırakın onu biz düşünelim.zaten %20 şans veriliyor.

Back
X