• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama hakkında bilgiler(VAN'da yaptıranlar varsa özellikle ilgi rica ediyorum)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar
dün kan tahlili yaptırdım ve sonuç 213.5 yaklaşık 4 haftalık diye söylediler ve bugün dr gittim ultrasonla karnımdan baktı dış gebelik felan olabilir mi diyerek şimdilik sorun olmadığını ama bir şey söylemek içinde çok erken dedi karnımdan yapmak için iğne verdi (kan pıhtılaşmasını önlemek içinmiş). Ayın 9 tekrar dr görüşücez herşeyin hayırlısı inşll. Allah hepimize anne olmayı ve bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
Canim merhaba bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırla kucağına alırsın umarım canim önce yumurta catlatma tedavisi sonrada aşılama olduğunu soylemisin catlatm tedavisinin ardından ra vermeden mi yapıldı asilaman yoksa biraz bekledinizmi hangi şehirde yaptırdım asilamani çok soru sordum kusura bakma ama kafam çok karışık :):)

merhaba canım, öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Muğla'da 3 defa çatlatma iğnesi denedim. sonrasında ara vermeden regli 2.gün dr gittik menagon iğne verdi yumurtaları büyütmek için tekrar yumurta çatlatma iğnesi verdi yumurtanın çatladığı gün aşılama yaptı ve Allah'a çok şükürler olsun olumlu sonuç aldık. Allah bu mübarek aylarda herkesin dualarını ve isteklerini kabul etsin. inşallah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. sizlerin de inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum. sormak ve paylaşmak istediğin bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)

merhaba canım, öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Muğla'da 3 defa çatlatma iğnesi denedim. sonrasında ara vermeden regli 2.gün dr gittik menagon iğne verdi yumurtaları büyütmek için tekrar yumurta çatlatma iğnesi verdi yumurtanın çatladığı gün aşılama yaptı ve Allah'a çok şükürler olsun olumlu sonuç aldık. Allah bu mübarek aylarda herkesin dualarını ve isteklerini kabul etsin. inşallah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. sizlerin de inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum. sormak ve paylaşmak istediğin bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)

Cevabin icin çok teşekkür ederim canim benim doktorda bu ay ara vermeden aşılamaya gecicez demişti kafama takılmıştı inşallah bu ay olurda aşılamaya gerek kalmaz...[/QUOTE]

dertleşecek kimse yok mu benim şimdi ne yapmamlazım 6 senedir çocuk istiyoruz olmuyor hiç bir sebeb bulamadılardı son gittiğim dr tüplerin tıkalı olduğunu söyledi daha yeni laparoskopi yapıldı tüplerin ikiside çok tıkalıymış açdığını söyledi ama hamile kalman için çok düşük bir şansım olduğunu söyledi ve tüp bebek önerdi kafam çok karışık ne yapacağım ben şimdi

Canim allah yardimcin olsun kafa karışıklığı zor ama tek bir doktorda kalma başka doktorada görün tipler acildiysa tüp bebeğe basvurmadan baska yollarda deneyebilirsiniz...

cnm tek bir doktordeğil şimdiye kadar gittiğim doktorlar tüp demişdi son doktorda tüpler tıkalı açalım dedi açdı ama sansın çok düşük tüpbebek yapalım dedi başka yollar demişsin nasıl açıklarmısın

Yani canim tupler acildiysa yumurtaliklarin calismasida normalse tabi esindede sıkıntı yoksa. Hormon ilaçları yani yumurta catlatma aşılama gibi yollar düşünebilirsiniz tüp bebek zor bi süreç maddi manevi çok yıpranıyor insanlar benimde biri kapaliydi açıldı şimdi tekrar yumurta catlatmaya başladık bu ay üçüncü oldu tabi bu seferde olmazsa aşılama deniycez sen hangi sehirdesin.

cnm söyle anlatayım ben 12 senelik evliyim 1 tane oğlum var 11 yaşında ve 6 senedir ikinci bebeği istiyoruz olmuyor çok doktor değiştirdim herbiri başka birşey söyledi nedensiz kısırlık denildi tüplere bakıldı hiçbir sorun yok denildi ve aşılama yapdırdım tabi bunlar yapılırken 6 sene geçdi ve çok dr gezdim son olarak 19 mayısda bir doktor önerdiler ve ona gittim oda tüpler kapalı laparoskopi yapalım dedi ve olduk ama sansın çok düşük bu şekilde hamile kalman için dedi 1 ay süre verdi sonra gel tüp bebek yapalım dedi ameliyat olalı 5 gün oldu bakalım çok umudum yok ama nasip Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm çok sıkkın dertleşecek birilerini arar oldum etrafımdakilerle konuşamıyorum bile

Haklısın canim allah yardımcınız olsun zor bi durum senin yine bir tane varmış bizde oda yok yediğimiz ictigimiz şeylerden artık son on yılda felan hiç sorun olmdigi halde çocugu olmayan o kadar insan varki biraz doğal beslenin canim paket ürünler yemeyin buğday çok tuketmeyin bunlar çok etkiliymis geçen televizyonda bi doktordan dinledim
yağlı unlu çok tuketmemek lazım başlıca erken olabiliyor. bol bol dua et tesbih çek elimizden başka bişey gelmiyor mevlam neyler neylerse güzel eyler gönlüne göre versin allah.

evet cnm çok şükür bitane var allah önce hiç olmayana sonra bana versin diye dua ediyorum ama oğlum çok kardeş istiyor onun için bukadar uğraşmam
Allah öncelikle oğluna sağlık sıhhat versin. Nasipte varsa diğer evladında olur zaten ama bence sen fazla zaman kaybetme Dr ne söylüyorsa yapmaya başlayın çünkü yaş ilerledikçe şans daha da azalıyor ve stres çoğalıyor.Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla ikinci anne olduğun haberinide alırsın

Back
X