- Konu Sahibi isminivermeyenizleyici
-
Amin canım. Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin. daha önce hsg rahim film çekildi tüpler açıktı ama nedensiz hamile kalamıyorum Allahın takdiri tabi ki .Bana 3 kez yumurta çatlatma iğnesi yapıldı ve şimdi artık aşılama istedim bekliyorum Allah ın izniyle.inşallah Allahım hayırlısıyla nasip etsin.sen ne zamandır istemektesin peki?bu ilk aşılaman mı?benim haziran sonunda olacak aşılamam inşallah.
Amin canım.Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin...inşallah allah isteyen herkese nasip etsin çok zor bi süreç şu mubarek gün allah sesimizi duyarda bu güzel duyguyu hepimize yaşamayı nasip eder
Öncelikle geçmiş olsun canım zaten tüpler temizlenmiş oluyormuş ve ilk altı ayda kendiliğinden hamile kalabiliyormuşsun inşll hayırlısıyla hamile kalırsın. Ben 2014 şubat çektirmiştim benim ki çok kötüydü çok canım yandı ama sanırım benim ağrı eşiğim düşükmüş öyle söylemişti dr tekrar geçmiş olsun...dün hsg çektirdim.çektirecek arkadaşlar varsa asla korkmayın.sadece 3-4 saniye aletler yerleştirilirken acıma oluyor.sonrasında kalkıp yürüyorsunuz.
Ben de aşılamanın sonucunu beklıyorum bugün kan tahlili yaptırıcam sonuç güzel olur inşll hayırlı haberler veririm buradan sizlere olmazsa da Allah ın takdiri deyip kaldığımız yerden devam ilk aşılama ama olmazsa bende tüp bebek denemek istiyorum beklemek gerçekten çok zor Allah hepimize sabır versin umarım hepimiz hakkında güzel haberler olur ve sevinirizteşekkür ederim canım.sende şu an son durum ne? ben ay ortası regl olurum ay sonu da aşılama yaptıracağım hazır tüpler açıkken.o da tutmazsa diğer ay tüp bebek istiyorum artık bi an önce
Amin canım. Allah herkesin kalbindekini versin...İnşallah sizlerinde güzel haberlerinizi duyarız...cnm çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?