• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama hak.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ceren1ce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2020
68
25
38
33
Aşılamayla hamile kalan arkadaşlar yazabilir mi? Bel ve kasık ağrıları tutmadığının belirtisi mi? Bir hafta oldu hala bel ve kasık ağrısı var ara ara bacağa vuruyor.

Hem adet hem de hamilelik belirtisi ikisi de canım. Sabret İnş güzel haber alırsın

İnşallah teşekkür ederim Siz aşılamayla mı kaldınız oldu mu bu ağrılarınız
Hayir tüp bebek yaptırdık biz aşılama ile çok az sans zaman kaybı dedi doktorum değerler de düşüktu spermlerin direk tüp bebek oldu. Ama burda aşılama ile kalan çok arkds var İnş sana da nasip olur kendini dinleme olacağına varır herşey

Benm belirtiler öyleydi aşılama ile hamile kaldığımda. Ama arkadaşın dediği gibi adet ike benzer .. İnş güzel haberlerini alırız.
Çok sağol canım sevindim bunu duyduğuma tutmadı ondan ağrıyor sanıyordum bir umudum var artık

Hayir tüp bebek yaptırdık biz aşılama ile çok az sans zaman kaybı dedi doktorum değerler de düşüktu spermlerin direk tüp bebek oldu. Ama burda aşılama ile kalan çok arkds var İnş sana da nasip olur kendini dinleme olacağına varır herşey
Çok sağol canım inşallah kendimle uğraşmamaya çalışıyorum ama işte :( bize de doktor açıklanamayan durum dedi her şey iyiymiş olmaması için sebep yokmuş ama olmuyormuş sanırım psikolojik :(

Çok sağol canım inşallah kendimle uğraşmamaya çalışıyorum ama işte :( bize de doktor açıklanamayan durum dedi her şey iyiymiş olmaması için sebep yokmuş ama olmuyormuş sanırım psikolojik :(
Demek ki zamanı var öyle düşün :) mutlaka emeklerine degecektir

Back