- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Aşılama fiyatları 2020 aralik
- Konu Sahibi Matgirl
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben vitali de yaptirdimBen medikal parkta yaptırdım geçen hafta 2500 verdim canım
Doktorun rapor.cikarirsa uygun oluyorIğne mı bu kadar pahalı yoksa hastane mı alıyor bu parayi
Peki özel hastane rapor çıkartıyor mu bana bi daha ki sefere aşılamaya başlarız demişti de ondan sordumDoktorun rapor.cikarirsa uygun oluyor
Raporsuz pahalı oluyor
hastane vermiyor sen gidip eczaneden temin ediyorsun
Çıkarıyor cnm ama bundan önce bana cikartmaladilar bu doktora gittim direk rapor çıkarttı neye nasıl neye göre yapıyorlarPeki özel hastane rapor çıkartıyor mu bana bi daha ki sefere aşılamaya başlarız demişti de ondan sordum
İsterse çıkartıyormuş bundan önce gittiğim dr raporsuz yazmış epey tutmuştu ilaçlar. Ama bu doktorum rapor çıkardı epey uyguna geldi. Muayenesi 225 aşılama 1500 lira. İlaçta ne yazarsa ona göre.Peki özel hastane rapor çıkartıyor mu bana bi daha ki sefere aşılamaya başlarız demişti de ondan sordum
Merhaba bana da 2 ay sonra aşılama dediler fiyatı bu kadar mı gerçekten muayene ücreti ilaç vs ne kadar oluyorBen medikal parkta yaptırdım geçen hafta 2500 verdim canım
Hangi medical park ta yaptırdınız acaba. Bide tuttu mu sizinBen medikal parkta yaptırdım geçen hafta 2500 verdim canım