Merhabaa, ben size başımdan geçenleri anlatıyım, heryer aynı olmuyor maalesef ama hemen hemen aynı yollardan geçersiniz, benimde tedaviye başlayalı 2 yıl olmak üzere, ama tedavi dediysem doktorlara gitmeye başlayalı, kendim baya doktora gittim sonra eşim için gittik herşey bizim için güzeldi, doktor o yüzden ilk başta klomen kullandırıp yumurtaları büyütüp kendi haline bıraktı 1 ay böyle geçti, sonraki ay tekrar klomen ama ekstra çatlatma iğnesi ile denedik yine olmadı, sonra artık aşılama yapalım dedi, klomen+ovitrelle +aşılama sonuç kimyasal gebelik oldu. Sonra bu süreç yordu tabi, hepsinde olacak umuduyla bekledik olmayınca beklemeye başlamışken, eskişehirde bir doktor duydum oraya gidiyim dedim, sonra orda tekrar aşılamaya başladık, bu sefer ise Gonal-f ile başladık, inşallah güzel sonuçlar alırız
yani buradaki doktor hemen aşılama dedi oyalamadı ama heryerde farklı oluyor o yüzden biraz değil baya ayrıntıya girmişim
Sen kendine güzel bir doktor bul ve o sıra da eşinden üroloji ye bir görünsün derim, şimdi artık tek kadında bitmiyor maalesef