- 11 Aralık 2021
- 499
- 190
- 53
- 31
- Konu Sahibi bebelercee
-
Hayırlısı olsun inş bende 2. aşılamamı oldum bende 75 lik 5 gün vuruldum ayın 9unda aşılama yapıldı gün sayıyoruz inş hepimiz güzel haberler alırızMerhaba arkadaşlar. Bülent beye göründüm. Gonal f 450 lik ve Ovitrelle catlatma ignesi yazdı. İlaclar totalde 2750 TL tuttular. Bülent beyin muayene ücreti 950 TL dır. Hergun saat 18.00 de 75 lik gonal f ignesi vurulacagim. Ayın 19 unda yumurtalarimin büyüyüp büyümedigine bakmaya gidecegim.
Hayirlisi olsun hakkınızda. Dilerim mutlu haberi tez zamanda alırsınız. Merak ettim kusura bakmayın herhangi bir rahatsızlığınız var mi. Bende pcos var. Eşimde varikosel....Hayırlısı olsun inş bende 2. aşılamamı oldum bende 75 lik 5 gün vuruldum ayın 9unda aşılama yapıldı gün sayıyoruz inş hepimiz güzel haberler alırız
hayır hiç bir sorunumuz yok tamamen sebepsizHayirlisi olsun hakkınızda. Dilerim mutlu haberi tez zamanda alırsınız. Merak ettim kusura bakmayın herhangi bir rahatsızlığınız var mi. Bende pcos var. Eşimde varikosel....
Canım histeroskopi yaptırdın mı.hayır hiç bir sorunumuz yok tamamen sebepsiz
Doktor kontrol parası, ilaçlar, aşılama ücreti, sperm yikama hersey dahil toplam 9 bin tuttu.aşılamaya ne kadar ücret verdiniz totalde acaba?
Bülent hocaya giderken, hastaneden rapor çıkardığınız için, ilaçları uyguna mi alıyorsunuz.histeroskobi yapılmadı ama rahim filmi çekildi gerek yok diyor dok. ama 3 aşılamamda tutmazsa isticem bakalım aşılama üni hastanesinde rapor çıkartıyosun 750 tl iğneye 140 civarıda çatlatma iğnesine verdim o kadar
Çokmuş fiyat da. Düşündüm de bizi zorlar. Peki tutmayınca tekrar mı ücret veriyorsunuz aynı şekilde bir 9 bin daha mı? Nasıl oluyor süreç acaba? Yoksa atıyorum 3 kere deneme gibi bir kıstas var mı.Doktor kontrol parası, ilaçlar, aşılama ücreti, sperm yikama hersey dahil toplam 9 bin tuttu.
Birinci aşilamam hersey dahil 9 bin etti. Hamilelik elde edemedim. Şuan ikinci asilamayi deneyeceğiz. 2. Asilamada bir 9 bin tutar.Çokmuş fiyat da. Düşündüm de bizi zorlar. Peki tutmayınca tekrar mı ücret veriyorsunuz aynı şekilde bir 9 bin daha mı? Nasıl oluyor süreç acaba? Yoksa atıyorum 3 kere deneme gibi bir kıstas var mı.
pahaliymis bizim butcemizi cokkk asar bide ilk asilamada tutturan da cok cok az gordugum kadarıyla.. doğal yoldan olması için dua etmekten baska carem yok anlasılan teşekkürler cevapladığınız içinMerhaba arkadaşlar.
Birinci aşilamam hersey dahil 9 bin etti. Hamilelik elde edemedim. Şuan ikinci asilamayi deneyeceğiz. 2. Asilamada bir 9 bin tutar.
üni hastanesinde sadece ilaçlara para veriyorsunuz birde rapor çıkartıyorlar 800 tl tuttu benim aşılamam geçen aypahaliymis bizim butcemizi cokkk asar bide ilk asilamada tutturan da cok cok az gordugum kadarıyla.. doğal yoldan olması için dua etmekten baska carem yok anlasılan teşekkürler cevapladığınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?