- 19 Ekim 2024
- 19
- 2
- 31
-
- Konu Sahibi asdfgh12340987
Olsa teste çıkardı erken gebelik testi mi yaptınız normal mı kanama damla damlaysa belki tutunma kanamasıdırAşılama da 12.gunum bugün kanamam oldu sabah negatif test çıktı. Ama adet kanamadı mi Aşılama sonrasi yerleşme mi bilmiyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Galiba tutmadı
Erken gebelik testi. Yok normal adet kanaması hemde çok sancılıOlsa teste çıkardı erken gebelik testi mi yaptınız normal mı kanama damla damlaysa belki tutunma kanamasıdır
Malesef olmadı adet kanamasıSonucun ne oldu acaba adet mi yerleşme mi
Yerleşme kanaması oluyormuş belirttiğiniz şekilde. 10 günde çıkmaz 12. Günde kan tahlili verin eger pozitif olursa15. Güne kadar hergun tahlil verin.Merhaba benim de bugun asilamada onuncu gunum dunden beri koyu kahverengi damla degil sizinti gibi akintim oldu. Bugun tuvalet kagidina da geldi akintili koyu kahve biseyler. Doktora gitmeli miyim sizce? Kan versem çıkar mi? Ovitrelle etkisi kac gunde gecer?
Merhaba bugun daha fazla geldigi icin doktorum kan vermem icin cagirdi deger 1.2den dusuk cikti o yuzden duphastonu biraktik regl olmayi bekliyorumYerleşme kanaması oluyormuş belirttiğiniz şekilde. 10 günde çıkmaz 12. Günde kan tahlili verin eger pozitif olursa15. Güne kadar hergun tahlil verin.
Merhaba üzüldüm ama hakkında hayırlısı olsun. Benimde ilkdi tutmadı. Nasip değilmiş henüzMerhaba bugun daha fazla geldigi icin doktorum kan vermem icin cagirdi deger 1.2den dusuk cikti o yuzden duphastonu biraktik regl olmayi bekliyorum
Ikinci asilamamdi ucuncuyu de yapayim mi bilmiyorum ilaci biraktik akinti durdu bilmiyorum sonuc 1.2den kucukMerhaba üzüldüm ama hakkında hayırlısı olsun. Benimde ilkdi tutmadı. Nasip değilmiş henüz
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinIkinci asilamamdi ucuncuyu de yapayim mi bilmiyorum ilaci biraktik akinti durdu bilmiyorum sonuc 1.2den kucuk
Ben 3.ye başladım 2. GünümIkinci asilamamdi ucuncuyu de yapayim mi bilmiyorum ilaci biraktik akinti durdu bilmiyorum sonuc 1.2den kucuk
Bhcg 3.4 den 0.6 ya düştü …Ikinci asilamamdi ucuncuyu de yapayim mi bilmiyorum ilaci biraktik akinti durdu bilmiyorum sonuc 1.2den kucuk