• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama da idrar testi

Zeyno_pko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
362
71
48
Kızlar bugün asilamamin 14. Günü evde test yaptım negatif yatın kan testi yaptırcam asilamada gebelik en erken ne zaman çıkar idrar testinde lütfen cevap verin

Kızlar bugün asilamamin 14. Günü evde test yaptım negatif yatın kan testi yaptırcam asilamada gebelik en erken ne zaman çıkar idrar testinde lütfen cevap verin
ben 13. gunden evde test yapmaya basladim negatifti hep 15.gun kanda pozitif cikma idrar testinde kandan 5 6 gun sonra pozitif cikti. herkeste idrarda cikmayacak diye bir sey yok tabi ama cikmayadabiliyo

T
ben 13. gunden evde test yapmaya basladim negatifti hep 15.gun kanda pozitif cikma idrar testinde kandan 5 6 gun sonra pozitif cikti. herkeste idrarda cikmayacak diye bir sey yok tabi ama cikmayadabiliyo
Teşekkürler canım peki belirtin var mıydı

T

Teşekkürler canım peki belirtin var mıydı
belirtiler adet gunu basladi onun disinda asilamadan sonda 6. gun asiri bil bel ve kasik agrim oldu yumurtladigim tarafta oda yerlesmeden kaynakliymis demek ki
adete 3 gun kalada beyaz yogun kivamli bi akinti basladi

Back