• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşilama çatlatma iğne

Merhaba arkadaşlar . 23.04 gece 00:30 çatlatma iğne yaptim be bugüm aşilama işlem yapildi . Eve geldiktan sonra ovulasyon test yaptim ve ikinci çizgi açik pembe yane pozitiv degil . Yumurta çatlamadi olabirimi ? Bu benim ikinci aşilama ilk aşialamada ovulasyon test pozitif çikmişti.
Tamam zaten ikiside koyu olmaması gerek. Pozitif yumurtlama zamanı demek, pozitiften sonra silik görürsen catlama olmuş demektir. Çatlatma iğnesini yapacağın gün yapsaydın pozitifi görürdün belki.
Ayrıca dışarıdan müdahale oluyor zaten testleri dikkate alma bence. O testte sadece Lh değeri ölçüyor gerçekten yumurtlama oldu mu olmadı mı bilemez

Tamam zaten ikiside koyu olmaması gerek. Pozitif yumurtlama zamanı demek, pozitiften sonra silik görürsen catlama olmuş demektir. Çatlatma iğnesini yapacağın gün yapsaydın pozitifi görürdün belki.
Ayrıca dışarıdan müdahale oluyor zaten testleri dikkate alma bence. O testte sadece Lh değeri ölçüyor gerçekten yumurtlama oldu mu olmadı mı bilemez
Ayrıca dışarıdan müdahale oluyor zaten testleri dikkate alma bence. O testte sadece Lh değeri ölçüyor gerçekten yumurtlama oldu mu olmadı mı bilem

Back
X