AŞILAMA ACİL LÜTFEN BAKAR MİSİNİZ KIZLAR

Aysq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
29
2
1
26
Kızlar 2 martta aşılama oldum bugün 8 günüm belim ağrıyor ve kasıklarım ağrıyor ilk defa akşam silinirken leke gibi birşey geldi ama sadece silinirken ilk geldiğinde yapışık birşey di sonra akıntı gibi oldu şu anda sadece sildiğimde geliyor
Yerleşme kanaması olabilir mi
Test yaptırsam çıkar mı

Ayyy olabilir inşallah öyledir bence biraz daha bekle aşılama üstünden 10 12 gün geçsin kesin sonuç alırsın şimdi negatif çıkarsa üzülme canım benimde 2 aydır aşılama yapılacak femara kullanıyorum ama yumurtalar çok büyüdüğü için iptal oldu kendi haline bıraktık inşallah bu ay olmuştur sende tutmuş bence

İnşallah canım benim fitil falan kullanıyorum progestan koyarken enfeksiyon falan mı oldu acaba

İnşallah canım benim fitil falan kullanıyorum progestan koyarken enfeksiyon falan mı oldu acaba
Bana yerleşme kanaması gibi geldi enfeksiyon olsa daha erken çıkardı diye düşünüyorum aşılama için hangi ilacı kullandınız ve kaç yumurtanız olgunlaştı

Bana yerleşme kanaması gibi geldi enfeksiyon olsa daha erken çıkardı diye düşünüyorum aşılama için hangi ilacı kullandınız ve kaç yumurtanız olgunlaştı
3 yumurtam olgunlaştı letrol kullandım ovıtrelle kullandım yanma var fitil koyarken Enfeksiyon olmuş olabilir mi

İnşallah yerleşme kanamasıdır Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın aşılama vesile olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…