Aşılama 6 ci gun

hayelim_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
105
44
33
Merhaba arkadaşlar bu gun aşılamamın 6 ci günü ovitrell 8 ci gun. Adet olacakmışım gibi gaz ve karinda guruldama, göğüste dolgunduk var ( adet öncesi belirtilerim) arada da kasik bel ağrım oluyor. Yine olmadı bence 😓her şey çok iyiydi ya 2 tane güzel yumurtam vardı.. böyle olup da hamile olan var mı belki biraz umut olur😓test yaptım ovitrelin etkisi gidiyo çok çok silik 2 ci çizgi çıktı 15/20 dakika sonrasında. Zaman geçmiyor ki 😓Ama hiç umudum yok😓

Merhaba arkadaşlar bu gun aşılamamın 6 ci günü ovitrell 8 ci gun. Adet olacakmışım gibi gaz ve karinda guruldama, göğüste dolgunduk var ( adet öncesi belirtilerim) arada da kasik bel ağrım oluyor. Yine olmadı bence 😓her şey çok iyiydi ya 2 tane güzel yumurtam vardı.. böyle olup da hamile olan var mı belki biraz umut olur😓test yaptım ovitrelin etkisi gidiyo çok çok silik 2 ci çizgi çıktı 15/20 dakika sonrasında. Zaman geçmiyor ki 😓Ama hiç umudum yok😓
Daha çok erken yıpratmayin böyle kendinizi benimde hiçbir belirtim yoktu ikinci aşılama zar zor büyüyen tek yumurta 15 ci gün testte 7 8 dakika sonra çıkan çok silik çizgiyle ogrendkm sizin için daha çok erken hem iki yumurtanız varmış supriz olur ikiz olur belki🌸

Rahatsızlığınız neydi acaba bende pko varmış ilaç kullanmaya başladım daha yeni. İleriki zaman da olmazsa bende aşılama düşünüyorum

Daha çok erken yıpratmayin böyle kendinizi benimde hiçbir belirtim yoktu ikinci aşılama zar zor büyüyen tek yumurta 15 ci gün testte 7 8 dakika sonra çıkan çok silik çizgiyle ogrendkm sizin için daha çok erken hem iki yumurtanız varmış supriz olur ikiz olur belki🌸Ay ne güzel söylediniz inşallah🤲🏻
Ne biliyim adet öncesi tüm belirtileri yaşıyorum o yüzden adet olucam zannediyorum😞ne güzel canim hayirli olsun sevindim senin adına🥰Ay inşallah çok güzel söyledin 🤲🏻😍keskiii

Rahatsızlığınız neydi acaba bende pko varmış ilaç kullanmaya başladım daha yeni. İleriki zaman da olmazsa bende aşılama düşünüyorum
Bizde sebepsiz infertilite. Her şey çok güzel hiç bi sorunumuz yok ama senelerdir olmuyor. İki defa yumurta geliştirme denedik olmadı bu defa da aşılama yaptık. İnsAllah canim aşılamaya gerek kalmaz en kısa zamanda hamile kalırsın🤲🏻🤲🏻🤲🏻bende de bu ay olur artık inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

X