Aşılama Asilama 3.deneme

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ecem busra 06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
25
16
3
32
2 kere asilama oldum tutmadi 3.yaptircam insallah hepimiz kaliriz kizlar . Evraklarim hepsi tamam aralik da gitcez kismetse sizler neler yapiyosunuz aralik ayi asilama yaptirran varmi . Sogan suyuda içiyorum inşalllah sifa olur . Genetik istediler bakalim onuda verdik hayirlisi olsun inşallah . Asilama yaptirip tutaan Varmi universte hast tedavi goren varmi acaba fiyat ödeniyormu

Slm cnm bende aşılama yaptıracağım bu ay grcen ay da yaptormak icin iğne vurunmuştum ama yumurtam kendiliğinden catladığı icin aşılama gerçekleştirilemedi bu ay reglimi bekliyordum doktpra gitmek icin dün reglim geldi bugün doktora gittim iğne verdi yeniden 6 gün kullanıp tekrardan kontrole gideceğim sonrasında ne kadar büyüdü feşn bakılacak ona göre iğneye devam edeceğim inşallah tutar ilk aşılamam olucak inşallah herkesin ki tutar

Insallah cnm bu sefer tutar

Bugün ilk aşılamamın negatif olduğunu öğrendim. Umuttepe Araştırma hastanesin de yaptırmıştım.

baya geç gördüm, test yaptırmışsındır belki ama yinede söyliyim. marmara eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım aşılamamı. 3.de pozitif allaha şükür. inşallah isteyen herkese nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…