• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama 14.gün Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gamzerdogan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2019
9
3
1
27
Kizlarrr bugün asilamamin 14.günü beta hc m 52.48 cıktı sizce normal mi düşük mu kafam karıştı doktor bakmadı öğleden sonra kan verdim diye pazartesi ye kaldim meraktan catlicam

Konuyla alakali bilgim yok yok ama ustte kalsin konunuz masallah bu arada allah devamini getirsin , bu arada nasil bi yol izlendi nasil baslanildi asilamaya?

2 kat artmasi onemli olan canim insallah vardir benimde 2. Asiamam 11. Gunun beklemedeyim

Kizlarrr bugün asilamamin 14.günü beta hc m 52.48 cıktı sizce normal mi düşük mu kafam karıştı doktor bakmadı öğleden sonra kan verdim diye pazartesi ye kaldim meraktan catlicam
Değer güzel ama 2 kat artması lazım bundan sonra değerin. İnşallah tutunur bebeğin

Konuyla alakali bilgim yok yok ama ustte kalsin konunuz masallah bu arada allah devamini getirsin , bu arada nasil bi yol izlendi nasil baslanildi asilamaya?
pcosum var arkadaşım benim bi türlü gelişmedi yumurta gonal f 75 kullandırdı doktor iki günde br kontrole çağırıyor toplam 8 tane falan kullandım 19 ve 16 mm yumurtam buyudu ovitrelle catlatma vurdu ertesi gun asilama yaptı. hiç belirtimyoktu kasik batmasindan başka 15.gun test yaptım işte

Back