Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak ettim acaba sonucunuz ne olduSelam kızlar bugün aşılamamın13.günü yarın kan testi vermeye gideceğim nolur bana dua edin 10.gün test yapmıştım negatifti stresliyim yarın için![]()
Bugün sabah kan verdim idrar testi yapmaya çekiniyorum şuanMerak ettim acaba sonucunuz ne oldu
Bugün sabah kan verdim idrar testi yapmaya çekiniyorum şuan
Yaaaaa inşallah güzel sonuçlar alırsınızİlk asılamanız mıydı
Bence kan sonucunu bekleyın. En net sonuc onda cıkacaktır
Ben de asılama oldum dun
Yaaaaa inşallah güzel sonuçlar alırsınızbende bekliyorum sonucu şimdi
Of e nabıza düşmedi daha sonuç iyice strese girdimTeşekkür ederim. Çıktı mı sonucunuz,
Sonuç belli oldu muOf e nabıza düşmedi daha sonuç iyice strese girdim
Sinirden ve stresten çatlasam da hayır malesef idrara da korkuyorum ama sabaha düşmezse mecburen idrar testi yapacağımSonuç belli oldu mu
Of e nabıza düşmedi daha sonuç iyice strese girdim
Kesinlikle şimdiye kadar 10 kere çıkması lazımdıaAa girmeyi unuttular bence. Cıkmamıs olması imkansız
Hiç stres yapma pozitif olsun da geç çıksın bı aksilik oldu heralde yoksa şimdiye kadar çoktan çıkardıSinirden ve stresten çatlasam da hayır malesef idrara da korkuyorum ama sabaha düşmezse mecburen idrar testi yapacağım
Bencede imkansız tahlil sistemini aradım girselerdi hemen sisteme düşmüyor dedileraAa girmeyi unuttular bence. Cıkmamıs olması imkansız
Yeter ki pozitif olsun beklerim ben yarın çıksın olsunHiç stres yapma pozitif olsun da geç çıksın bı aksilik oldu heralde yoksa şimdiye kadar çoktan çıkardı
Sonucun belli oldu mu merak ettimYeter ki pozitif olsun beklerim ben yarın çıksın olsun![]()
Yaa maşallah çok sevindim. İlk deneme miydi bide sıkıntı neydi acaba bilgi verirsen umut olursunPozitif elhamdülillah![]()
rabbım kucagınada aldırsın ınsallah sag salım bısey sorucam bende 20 ocakda aşılama yapdırdım aşılama gunuyle bırlıkde bugun 13. Gun test verdım bıraz once 2.0 cıkmıs negatıf pozıtıfe donme olan varmı pazartesı tekrar verıcem bakalımPozitif elhamdülillah![]()
Bende 20 ocakta aşılama oldum pazartesi kan vericem duyduğum kadarıylada 1 günde bile değeri yükselen oluyomuş inşallah yükselirrabbım kucagınada aldırsın ınsallah sag salım bısey sorucam bende 20 ocakda aşılama yapdırdım aşılama gunuyle bırlıkde bugun 13. Gun test verdım bıraz once 2.0 cıkmıs negatıf pozıtıfe donme olan varmı pazartesı tekrar verıcem bakalım
Yaaa çok sevindim sağlıklı devam etsin bize de nasip olsunPozitif elhamdülillah![]()