O ozezgi Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2023 51 4 6 26 10 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozezgi #1 Kızlar yarın aşılamamın 13.günü kan versem cıkar mı sonuçlar ya acilll yardım ?
Kumraladamavituna1 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2024 5.896 6.092 113 10 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozezgi #2 Evet çıkar, 2 hafta süre veriyor zaten doktorlar
S serroli Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 38 4 1 25 11 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozezgi #3 ozezgi .!.: Kızlar yarın aşılamamın 13.günü kan versem cıkar mı sonuçlar ya acilll yardım ? Genişletmek için tıkla... Aynı gün olmuştuk canım aşılama inşallah güzel haberler alırız sonucunu mutlaka yaz
ozezgi .!.: Kızlar yarın aşılamamın 13.günü kan versem cıkar mı sonuçlar ya acilll yardım ? Genişletmek için tıkla... Aynı gün olmuştuk canım aşılama inşallah güzel haberler alırız sonucunu mutlaka yaz
O ozezgi Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2023 51 4 6 26 11 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozezgi #4 serroli .!.: Aynı gün olmuştuk canım aşılama inşallah güzel haberler alırız sonucunu mutlaka yaz Genişletmek için tıkla... Yazcam sonucu siz ne zaman kan vereceksiniz
serroli .!.: Aynı gün olmuştuk canım aşılama inşallah güzel haberler alırız sonucunu mutlaka yaz Genişletmek için tıkla... Yazcam sonucu siz ne zaman kan vereceksiniz
S serroli Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 38 4 1 25 11 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozezgi #5 ozezgi .!.: Yazcam sonucu siz ne zaman kan vereceksiniz Genişletmek için tıkla... Ben yarın vericem
O ozezgi Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2023 51 4 6 26 11 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozezgi #6 serroli .!.: Ben yarın vericem Genişletmek için tıkla... Adet olacakmış gibi karın ağrım var ya sizin de var mı
serroli .!.: Ben yarın vericem Genişletmek için tıkla... Adet olacakmış gibi karın ağrım var ya sizin de var mı
S serroli Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 38 4 1 25 11 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozezgi #7 ozezgi .!.: Adet olacakmış gibi karın ağrım var ya sizin de var mı Genişletmek için tıkla... Benim de öyle ya
ozezgi .!.: Adet olacakmış gibi karın ağrım var ya sizin de var mı Genişletmek için tıkla... Benim de öyle ya
S serroli Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 38 4 1 25 11 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozezgi #8 ozezgi .!.: Adet olacakmış gibi karın ağrım var ya sizin de var mı Genişletmek için tıkla... Kasıklarım ve belim ağrıyor adet olacakmış gibi
ozezgi .!.: Adet olacakmış gibi karın ağrım var ya sizin de var mı Genişletmek için tıkla... Kasıklarım ve belim ağrıyor adet olacakmış gibi
O ozezgi Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2023 51 4 6 26 11 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozezgi #9 serroli .!.: Kasıklarım ve belim ağrıyor adet olacakmış gibi Genişletmek için tıkla... Benimde öyle bugün evde gebelik testi yaptım negatif
serroli .!.: Kasıklarım ve belim ağrıyor adet olacakmış gibi Genişletmek için tıkla... Benimde öyle bugün evde gebelik testi yaptım negatif
S serroli Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 38 4 1 25 11 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozezgi #10 ozezgi .!.: Benimde öyle bugün evde gebelik testi yaptım negatif Genişletmek için tıkla... Bende dün yaptım negatifti yarın sabahtan kan vericem varsa çıkar artık ikimiz içinde hayırlısı
ozezgi .!.: Benimde öyle bugün evde gebelik testi yaptım negatif Genişletmek için tıkla... Bende dün yaptım negatifti yarın sabahtan kan vericem varsa çıkar artık ikimiz içinde hayırlısı
O ozezgi Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2023 51 4 6 26 12 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozezgi #11 serroli .!.: Bende dün yaptım negatifti yarın sabahtan kan vericem varsa çıkar artık ikimiz içinde hayırlısı Genişletmek için tıkla... Bakalım bende sabah kan vercem inşallah ikimizdede çıkar
serroli .!.: Bende dün yaptım negatifti yarın sabahtan kan vericem varsa çıkar artık ikimiz içinde hayırlısı Genişletmek için tıkla... Bakalım bende sabah kan vercem inşallah ikimizdede çıkar
S serroli Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 38 4 1 25 12 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozezgi #12 ozezgi .!.: Bakalım bende sabah kan vercem inşallah ikimizdede çıkar Genişletmek için tıkla... Kan verdiniz mi benim sonucum 4.7 çıktı negatif inşallah sizin pozitiftir
ozezgi .!.: Bakalım bende sabah kan vercem inşallah ikimizdede çıkar Genişletmek için tıkla... Kan verdiniz mi benim sonucum 4.7 çıktı negatif inşallah sizin pozitiftir
O ozezgi Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2023 51 4 6 26 13 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozezgi #13 serroli .!.: Bende dün yaptım negatifti yarın sabahtan kan vericem varsa çıkar artık ikimiz içinde hayırlısı Genişletmek için tıkla... serroli .!.: Kan verdiniz mi benim sonucum 4.7 çıktı negatif inşallah sizin pozitiftir Genişletmek için tıkla... Malesef negatif kahve lekelenmem oldu geliyor sanırım adetm
serroli .!.: Bende dün yaptım negatifti yarın sabahtan kan vericem varsa çıkar artık ikimiz içinde hayırlısı Genişletmek için tıkla... serroli .!.: Kan verdiniz mi benim sonucum 4.7 çıktı negatif inşallah sizin pozitiftir Genişletmek için tıkla... Malesef negatif kahve lekelenmem oldu geliyor sanırım adetm