Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah ALLAH razı olsun ...Umudunuzu kaybetmeyin inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizin için dua edicem
Bende evde test yaptım ama maalesef negatif oldu inşallah sen güzel haberi alirisninşallah ALLAH razı olsun ...
hiç umudum yok bende büyük ihtimal negatifBende evde test yaptım ama maalesef negatif oldu inşallah sen güzel haberi alirisn
Artık umudum kalmadı ikinci asilamam. erken gebelik yaptım olsa çıkardı heralde kan vermicem o yüzdenhiç umudum yok bende büyük ihtimal negatif
Ne zamn yaptınız asilamani kaçıncı gunuBende evde test yaptım ama maalesef negatif oldu inşallah sen güzel haberi alirisn
8 haziranda asilama yapıldı bu sabah test yaptım çıkmadıNe zamn yaptınız asilamani kaçıncı gunu
Belirtileri kafana takmayın. Bizede kan sonucu yazinbugün aşılamanın 13. günü korkuyorum, dua edin aban lütfen umutsuzum... hiç belirtim yok...
Adeti gününe kadar bekleyin ilaç iciyormusunuz.belki geç döllenme olabilir8 haziranda asilama yapıldı bu sabah test yaptım çıkmadı
Duphaston verdi gunde 3 defa kullanıyorum ama o da bugün bitiyor artık iki kutu kullandım birkaç güne adet olurum artıkAdeti gününe kadar bekleyin ilaç iciyormusunuz.belki geç döllenme olabilir
Sizin sonuç çıktı mibugün aşılamanın 13. günü korkuyorum, dua edin aban lütfen umutsuzum... hiç belirtim yok...
10 çıktı ama umudum yok düşebilirSizin sonuç çıktı mi
10.01 çıktı umudum yok düşebilirBelirtileri kafana takmayın. Bizede kan sonucu yazin
10.01 çıktı ama umudum yok gibi düşmez inşallahUmudunuzu kaybetmeyin inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizin için dua edicem
İnşallah yükselir bencede umudunuzu kaybetmeyin10.01 çıktı ama umudum yok gibi düşmez inşallah
Moralinizi yüksek tutun stres yapmayın stres bile çok çok etkiliyor inşallah düşmeyecek10.01 çıktı ama umudum yok gibi düşmez inşallah
dua edin banaİnşallah yükselir bencede umudunuzu kaybetmeyin
dua edin bana lütfen...Moralinizi yüksek tutun stres yapmayın stres bile çok çok etkiliyor inşallah düşmeyecek