Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle korkuyorum ki sonuçtan hiç cesaretim yokyerleşme kanaması olabilir test yapmalısın
Bende öyle düşündüm aslında ama adetime 6 gün var o kadar erken olmam genelde ama gebelik belirtiside yaşamadım hiç , sadece test yapmaya cesaretim yokAdet başlangıcı veya yerleşme kanaması olabilir. Yarın ilk idrarla test yapın bence
İğnenin 13.günü ise adete 6 gün yoktur. 1-2 gün içinde olmanız gerekirBende öyle düşündüm aslında ama adetime 6 gün var o kadar erken olmam genelde ama gebelik belirtiside yaşamadım hiç , sadece test yapmaya cesaretim yok
Yumurtam erken gelişti benim aşılama 11.günümde oldu 14 değil, 28 günde bi adet olurum o yüzden 6 gün varİğnenin 13.günü ise adete 6 gün yoktur. 1-2 gün içinde olmanız gerekir
Adet yumurtlamaya göre gelir zaten ve illa 28 de değil çatlamadan sonra 13 14 günde regl olursunuz bence test yapmalısınız varsa çıkar zatenYumurtam erken gelişti benim aşılama 11.günümde oldu 14 değil, 28 günde bi adet olurum o yüzden 6 gün var
Sonucunz ne oldu?Yumurtam erken gelişti benim aşılama 11.günümde oldu 14 değil, 28 günde bi adet olurum o yüzden 6 gün var
Merhaba bugün kan testi verdim maalesef negatif çok üzgünümSonucunz ne oldu?
Geç dollenme olabilirmi ?Merhaba bugün kan testi verdim maalesef negatif çok üzgünüm
Peki kahverengi akinti neden olms doktor ne dedi?Merhaba bugün kan testi verdim maalesef negatif çok üzgünüm
Adet habercisi benimki canım maalesefPeki kahverengi akinti neden olms doktor ne dedi?
Değil maalesef adet oldumGeç dollenme olabilirmi ?