• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 13 gun adetmi tutunma kanamasimi

Papilio23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
173
69
48
28
Merhaba kizlar ben mart tın 6 da aşilama oldum bugun aslamanın 11. Gunu erken gebelik testi yaptm cok silik çizgi ckti bugn 13. Gun pemvemsi akintim oldu kan testi yaptm beta hcg 0.273 cikti acil doktoru 3 gun sonra gel gene test yap dedi doktorum da adet diyor kafamin karistigi yer de adet olsam kanama gelirdi bu kangelir gibi gelmiyor kendim sildigim zamn belli ediyor ben de siz den fikir almk istiyorm ne yapmam gerek gibisinden belki benim gibi olan lar vardir sonu pozitif olan illaki aramizda olan var dir yerlesme kanamasiysa kac gun surer

Son düzenleme:
Lütfen şu fotoyu kaldırın emin olun daha yardımcı olurlar. Kimse sizin kanlı peçetenizi görmek zorunda değil.

Lütfen şu fotoyu kaldırın emin olun daha yardımcı olurlar. Kimse sizin kanlı peçetenizi görmek zorunda değil.
İnan sana yazack cok sey varda ...inanki tk diyecgim seviyene dusemiyecm cikarmisn sayfmda herkes senin gibi kotu değil emin ol rabbim seni islah etsin bay bay sayfm dan cıkarmisnz rica etsmmmm

Merhaba konu başlığınıza resimli diye ekleyin isterseniz böylelikle sadece isteyenler bakar diğer türlü tepki alırsınız

İnan sizin gibi uyarsalar insan incnmez ama kustahca konus masi insani sinir ediyo ukala nin teki tekrardan tekr ederm cnm

Küstahca ne yazdım acaba lütfen dediğim için mi? Seviyeme de yetişemezsin zaten. Paylaşımından da belli oluyor ne seviye de olduğun. Birde ıslah etsin demiş yaa :KK48:

Back