Aşılama oldum bu ay dun kan testı verdım negatıf cıktı bazı seylerden tıksınme mıde bulantısı yasıyorum ve asırı akıntım var normalde regl yaklastında akıntım olmaz benım sızce hamılelık gecıkır mı sonradan olusur mu aşılama neden tutmaz bırde hıc bır sıkıntım yok 5 aydır olmadı ıcın doktorum aşılama onerdı oda tutmadı kan negatıf boraz daha beklemelı mıyım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 1.
- Konu Sahibi aysecksnn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Progestan kullaniyorsaniz o cok akinti yapiyor.ben de bu ay asilama oldum bugun 8.gunAşılama oldum bu ay dun kan testı verdım negatıf cıktı bazı seylerden tıksınme mıde bulantısı yasıyorum ve asırı akıntım var normalde regl yaklastında akıntım olmaz benım sızce hamılelık gecıkır mı sonradan olusur mu aşılama neden tutmaz bırde hıc bır sıkıntım yok 5 aydır olmadı ıcın doktorum aşılama onerdı oda tutmadı kan negatıf boraz daha beklemelı mıyım
Aşılama yapılırken bir ağrı acı vs olduğu acabaAşılama oldum bu ay dun kan testı verdım negatıf cıktı bazı seylerden tıksınme mıde bulantısı yasıyorum ve asırı akıntım var normalde regl yaklastında akıntım olmaz benım sızce hamılelık gecıkır mı sonradan olusur mu aşılama neden tutmaz bırde hıc bır sıkıntım yok 5 aydır olmadı ıcın doktorum aşılama onerdı oda tutmadı kan negatıf boraz daha beklemelı mıyım
Yok aşılama esnasında olmuyor daha sonra biraz kasık ağırısı olabiliyor ben işten izin almıştım aşılamadan çıktm çok iyiyim işe mi gitsem diye düşündüm bir kaç saat sonra ve şavaboya çıkınca ağrım başladı dayanılmayacak gibi değildi bide göğüslerde hassasiyet oluyorAşılama yapılırken bir ağrı acı vs olduğu acaba
Benimde bugün 8. Gün test yaptım negatif vücuttan iğnenin etkisini atmışım inşallah pozitifleri görürüzProgestan kullaniyorsaniz o cok akinti yapiyor.ben de bu ay asilama oldum bugun 8.gun
Yok hayır olmadı kolay bır ıslemdıAşılama yapılırken bir ağrı acı vs olduğu acaba
Evet kullandım ama dort gundur bıraktım halen var akıntımBenimde bugün 8. Gün test yaptım negatif vücuttan iğnenin etkisini atmışım inşallah pozitifleri görürüz
Evet kullandım ama dort gundurbBenimde bugün 8. Gün test yaptım negatif vücuttan iğnenin etkisini atmışım inşallah pozitifleri görürüz
23 kasım da oldumKac gun oluyor asilma olali?
Insallah.Benimde bugün 8. Gün test yaptım negatif vücuttan iğnenin etkisini atmışım inşallah pozitifleri görürüz
Belirti var mı göğüs ağrısı kaşık ağrısı gibiEvet kullandım ama dort gundurb
23 kasım da oldum
Çok acılı falan dediler ben de aşılama yaptırıcam enfeksiyon falan olur diye yaptiramiyirumYok hayır olmadı kolay bır ıslemdı
Rahim.agzini dezenfekte ediyorlarmı aşılamadan önce enfeksiyon kapanları duyduğum içinYok hayır olmadı kolay bır ıslemdı
Merhaba Aralık 6 sında aşılama oldum 4 ünde gece 11 de ovitrelle iğne vuruldum ilk aşılamam herhangi bir ilaç vermedi burda okuduklarıma göre progestan falan vermişler bende yoktu 20 mm iki yumurtayla aşılama oldum sağ taraftaydı aşılama günüyle 5. Gün olmuş oluyo ve sadece sağ taraf yumurtalığım da ağrı var neden olur bu arada pcosum ben
merhaaba canım ben de 7snde aşılama oldum progestan fitil kullanıyorum pcos var bende de sağ göbeğim hafif şiş benimde nedenini bilmiyorum onun harici hic belirti yok yani ara ara kasık batması ağrısı gibi oluyor ve geçiyor sende nasıl durumlar?Merhaba Aralık 6 sında aşılama oldum 4 ünde gece 11 de ovitrelle iğne vuruldum ilk aşılamam herhangi bir ilaç vermedi burda okuduklarıma göre progestan falan vermişler bende yoktu 20 mm iki yumurtayla aşılama oldum sağ taraftaydı aşılama günüyle 5. Gün olmuş oluyo ve sadece sağ taraf yumurtalığım da ağrı var neden olur bu arada pcosum ben
Bende pcos hastasıyım benimde sol kasığımda zonklama tarzında ağrılar oluyor sizinde mi öylemerhaaba canım ben de 7snde aşılama oldum progestan fitil kullanıyorum pcos var bende de sağ göbeğim hafif şiş benimde nedenini bilmiyorum onun harici hic belirti yok yani ara ara kasık batması ağrısı gibi oluyor ve geçiyor sende nasıl durumlar?
bir kaç gündür olmuyor bugün 11. günüm. 8güne kadar ara ara oluyordu sağ tarafımdaBende pcos hastasıyım benimde sol kasığımda zonklama tarzında ağrılar oluyor sizinde mi öyle
Bu ağrı sürekli oluyor mu pekibir kaç gündür olmuyor bugün 11. günüm. 8güne kadar ara ara oluyordu sağ tarafımda
Bende pcos hastasıyım benimde sol kasığımda zonklama tarzında ağrılar oluyor sizinde mi öyle
bu sabah karnım cok agrıdı adet olcakmısım gibi. yok sürekli olmuyordu hayırlısı olsun yaBu ağrı sürekli oluyor mu peki