• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşıkmı oldum yoksa sadece psikolojik bir takıntımı anlamıyorum

_aysu_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
287
3
0
- Yurtdışı
Merhaba Meltem hanım.Henüz 17 yaşındayım.herkes yaşıma göre fazla olgun olduğumu söyler hep.hiçbir zaman diğer ergen kızların yaptıkları şeyler ilgimi çekmemiştir.Mesela kız arkadaşlarımın konuştuğu konular hep moda hep güzellik bende konuşurum ama öylesine.erkekler hakkında konuşurlardı işte çok seviyorum kavga ettik ben ne yapıcam falan gibi şeyler ben hep terslerdim yok daha neler bu yaşta aşkmı olurmuş oturun derslerinize çalışın falan derdim.çünki gerçekten öyle düşünüyordum.Şimdi gelelim sorunuma...
Bu sene agir bir stresten sonra üniversiteye girdim.hemde istediğim bölüme.sınavdan sonra gittim burnuma estetik yaptırdım.Doktorum 36-37 yaşlarında ama daha genç gösteriyor kesinlikle çok karizmatik.Ve en önemlisi fazla medeni,centilmen ne bileyim ideal erkek konumunda biri.ameliyat iyi geçti ama ben psikolojik olarak dağıldım anestezi benim beynimi tamamen bozdu sanki.burnumda tamponlar var nefes alamıyorum çıldırıyorum sanki.tam 3 gün uyku uyuyamadım.sürekli saçma şeyler geliyor aklıma hayret ediyorum bunları benmi düşünüyorum diye.nefes alamadığın için böylesin geçecek diyorlar.tamam her şey geçecek eskisi gibi olacak diyorum ama doktorum hep beynimde sanki.yanına gittiğim zaman rahatlıyorum o yanımdayken bir şey olmaz diyorum hep görmek istiyorum onu.yarın gidecek ve ben haftalarca onu goremicem ne yapıcam hiç bilmiyorum sürekli onu düşünüyorum.ben hep arada yaş farkı olan ilişkileri kendimden fazla büyük erkeklere aşık olmayı falan saçma buldum mümkün değil ben yapmam öyle bir şey diyordum.Ne bu şimdi anlamıyorum.adam belki evli belki çocukları var bilmiyorum.Tek bildiğim onu her gün görmek istiyorum.hatta gidip hemşirelik kursu geçerek klinikde işe girmeyi bile düşünüyorum sırf ayda bir kere ama 7 gün boyunca onu görmek için.çarşamba benim tamponlarım çıkacak ama o yarın gidiyor asistanı yapıcak.sonra bana ameliyatın 1 ayında gelin doktor baksın diyecek.Ondan sonra 3. ayinda 6. ayinda falan gelin diyecekler.ne yapıcam ben onu görmeden.Ne yani ben aşıkmı oldum doktoruma yoksa geçip gidecekmi sadece ameliyat yüzünden bozulan sinirlerim yüzündenmi böyle?? ne yapıcam ben olmayacak birşey 20 yaş fark var aramızda kim bilir belke benim kadar çocukları var ayrıca ben kendimden 20 yaş büyük birine aşık olmak istemiyorum.tamam genç gösteriyor hayalimde oluşturduğum erkek böyle olmalı dediğim bütün kriterlere uyuyor ama çok zor bir şey bu.Ne yapmam gerek Meltem hanım lürfen bana açıklayıcı bir cevap yazın çok ihtiyacım var lütfen:14:

Ergenlik döneminde duygularımız böyle çok şiddetli olabilir, şaşırtıcı değil. Siz kendinizi aşık hissedebilirsiniz, belki de öylesinizdir. Ama ilişkiler belirli dengeler üzerine oturmalı. Sizden bu kadar büyük birisine böylesine kuvvetli ilgi duymanız daha çok hayranlığı düşündürtüyor.
Yaşıtlarınızla aktivitelerinizi çoğaltın.
Duygularınız zaman içinde sakinleşecektir.

Back