- 30 Mayıs 2015
- 573
- 197
- 18
Bilmiyorum ki canim 20 yasindayim kimseyle cikmadim erkeklerle aramda hep mesafe vardi bu duygulari kimsede yasamadim belki abartiyorum belki bana ergen gozuyle bakiyorsunuz ama kafam karisik isteyok değildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki canim 20 yasindayim kimseyle cikmadim erkeklerle aramda hep mesafe vardi bu duygulari kimsede yasamadim belki abartiyorum belki bana ergen gozuyle bakiyorsunuz ama kafam karisik isteyok değildim
yok canım ergen olmakla ilgisi yok bunun... senin yaşındayken benim de hiç flörtüm olmamıştı...Bilmiyorum ki canim 20 yasindayim kimseyle cikmadim erkeklerle aramda hep mesafe vardi bu duygulari kimsede yasamadim belki abartiyorum belki bana ergen gozuyle bakiyorsunuz ama kafam karisik iste
hersey kismet tabii ama olacagi varsa olur demek mi iyi yoksa hayata mudahale etmek mi?yok canım ergen olmakla ilgisi yok bunun... senin yaşındayken benim de hiç flörtüm olmamıştı...
Amiin canim insallahRica ederim canım rabbim iyiler çıkarsın karşımıza
canım önüne çıkan fırsatları da değerlendirebilirsin belli bir mesafedehersey kismet tabii ama olacagi varsa olur demek mi iyi yoksa hayata mudahale etmek mi?
Aynen canim bilmem artik ikidir arkadaslari bahane edip mesaj attim benden daha bisey beklemesinbugun ilk kez karsilastik 1 seneden sonra ve benim duygular altust olducanım önüne çıkan fırsatları da değerlendirebilirsin belli bir mesafede
ohooo daha kimler çıkacak karşına hele başla okulaAynen canim bilmem artik ikidir arkadaslari bahane edip mesaj attim benden daha bisey beklemesinbugun ilk kez karsilastik 1 seneden sonra ve benim duygular altust oldu
Saol canim bu guzel konusma icin bilmem arkadaslarimda oyle diyor baskalari karsina cikar diye bakalimohooo daha kimler çıkacak karşına hele başla okula
hem de sen istemesen de olucakSaol canim bu guzel konusma icin bilmem arkadaslarimda oyle diyor baskalari karsina cikar diye bakalim
öylee hayirlisii olsundahem de sen istemesen de olucak
amin canımöylee hayirlisii olsunda
İkimizde ayri universitedeyiz ve bugun carsida karsilastik suratina bile bakamadim gormemis gibi davrandim cunku 2 senedir ilk defa karsilastik cook utandim nerde o mesajlardaki kız
aşka inanmayan ben ve son halimAşık olmaya basliyorsaniz demek kiii...
başka yapacağım birşeyde yok cnmKendini bu kadar kasma, akışına bırak.
Beni beğenmiyor musun?