Yok hayir aslinda o konuda baya uzun ama tamamen tesadufdu kendi memleketimde okuyacaktim bazi olanaklar cikti daha iyi bir bolumu burslu kazandim ama tabiki sevinmedimde degil..sırf onun yanına gidebilmek için mi kayseriyi yazdın
tamam o zaman... belirsiz bir ilişki için yanlış bölüm tercihi yapmandan korkmuştumYok hayir aslinda o konuda baya uzun ama tamamen tesadufdu kendi memleketimde okuyacaktim bazi olanaklar cikti daha iyi bir bolumu burslu kazandim ama tabiki sevinmedimde degil..
İkimizde ayri universitedeyiz ve bugun carsida karsilastik suratina bile bakamadim gormemis gibi davrandim cunku 2 senedir ilk defa karsilastik cook utandim nerde o mesajlardaki kızAkışına bırak bence.
Gidince hal ve hareketlerinden belli eder o da isteyip istemediğini.:)
Merhaba aşkim diye başlayacak sonra ne haber aşkım diye devam edecek daha sonraları da
Nerdesin aşkım
Burdayım aşkım
Nerdesin aşkım
Burdayım aşkım
Diye devam edeceksiniz..
Sonra muhteşem 3luyle tanışıp dağlara aticaksin kendini
Merhaba aşkim diye başlayacak sonra ne haber aşkım diye devam edecek daha sonraları da
Nerdesin aşkım
Burdayım aşkım
Nerdesin aşkım
Burdayım aşkım
Diye devam edeceksiniz..
Sonra muhteşem 3luyle tanışıp dağlara aticaksin kendini
Yok canim o kadar aşik degilimtamam o zaman... belirsiz bir ilişki için yanlış bölüm tercihi yapmandan korkmuştum
çarşıda karşılaştım görmezden geldim dedin ya, benzer bişey kayseri de benim de başıma gelmişti. bizim mahallede bir çocuk vardı bana aşıktı, o zamanlar yaşlarımız da 12Yok canim o kadar aşik degilimkismet diyelim
Ayy tovbe tovbe simdi buyuk konusmaktan korkuyorumKız bi dur acele etme.Hele bi oturun bol sarımsaklı mantı yiyin.Erciyes'e gidin bi cızbız sucuk yiyin.Pastırma yiyin.Bu sıcakta terleyin buram buram pastırma kokun.Hala soğumadıysanız okulu filan bırak.Hemen nikahı bas çocuğa
Eskiden baya kiloluydum bana nede olsa kimse bakmaz begenmez dedigim bir zamanda birinin sizi sevdigini ogrenmeniz bilmiyorum benim icin şok,mutluluk,nasil ya,o kadar kiz varken gibi kelimelerin beynimden gectigi bir andiZamana bırak. .
İnşallah hayırlısıyla. .
Bu işler nasip kısmet. .
Beni beğenmiyor musun?Bilgece ablacim nolur git uyu sen, sagligin icin..
çarşıda karşılaştım görmezden geldim dedin ya, benzer bişey kayseri de benim de başıma gelmişti. bizim mahallede bir çocuk vardı bana aşıktı, o zamanlar yaşlarımız da 12neyse, yıllar sonra ben üniv okuyorum kayseride bu da askerliğini yapıyormuş. ben çarşıda arkadaşlarımla gezerken beni görmüş, ben tanımadım bile aradan geçmiş 8 sene... ay geldi bu yanıma, beni hatırladın mı hayır dedim, işte ben falan dedi, bir yerlerde oturup konuşalım mı dedi, ben de yok ben sözlüyüm dedim, hani yüzük yok parmağında dedi, neyse bir kez daha davet etti yine reddettim, peki dedi... nasıl kaçtım ordan bilemezsin
Eskiden baya kiloluydum bana nede olsa kimse bakmaz begenmez dedigim bir zamanda birinin sizi sevdigini ogrenmeniz bilmiyorum benim icin şok,mutluluk,nasil ya,o kadar kiz varken gibi kelimelerin beynimden gectigi bir andisimdi zayifladim daha bu halimi gormedi bugune kadar belki sevdigi baska biri var belki ben baskasiyla tanisacam tabi hersey kismet ama ...
Tesekkur ederim canim yorumun icinKilo alınır verilir. .
Huyu güzel olsun insanın. .
Hayırlısı olsun zaman. .
yok değildimGercekten sozlumuydun
Senin iyiymis yok bacim biz artik kendimizi astik 2 senedir bakisarak anlasiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?