Saç Rengi ve Saç Boyama Aşık oldum bu renge.nedir ki????

bi kumral tonu onu boya katologlarından zevkine göre seçmelisin. akma hesabı var , tutmama hesabı var..açık kumrala boyarsan akıp daha açık bi renk olcaktır mesela.. ben o yuzden sıcak çikolata demiştim

tatlım senin saç rengin ne? en önemlisi bu, saçların siyah veya koyu kahve ise rengini açmak gerekecektir, kumralsan da az bir renk değişimiyle kurtarabilirsin..6.1 tonları arasında bu saç, eğer ki saçın kumralsa loreal preference 6.1'e boyaman yetecektir yok eğer koyu bir renkse loreal recital 6.1 ultra açıcıyla açman gerekebilir.

saç rengim koyu kahve canım teşekkür ederim bilgilerin için.peki bu ultra açıcı saçı çok yıpratırmı?

Bir de sana bir tavsiyede bulunmak isterim..fotoğraftaki kızın güzelliğinden de etkilenmiş olabilirsin .bana göre sıradan bir renk ve bir çok kafada var..ama kız ve gözleri iyiymiş..

Güneşmavisi sana katılıyorum, resmi görür görmez benimde aklıma o geldi;
Resimdeki kız çok hoş ve saç rengi / göz rengi / makyajı bir bütün olarak ona çok yakışmış...yoksa renk bildiğiniz kumral gibi sanki...CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…