evet bu saç daha açık renk ve aralarda değişik açık tonlarda var.yani tek renge boyatıp bu saç elde edilemez gibi geliyor bana fisfisfis.canım sıcak çikolata rengi daha koyu değilmi bu renge göre?:uhm:
benim saçım aynı böyle
röflem vardı çikolata kahveye boyattım sonra aktı balyajlı gibi oldu.aynısı şu an.yani bal köpüğü sarımtrak balyajlar var gibi.
ton olarak olur tabi ama kuaför daha güzel yapar.saçın koyuysa zor açılır,kuaförler 3-4 renk karıştırıyor.yalnız yapıcaksan sana tavsiyem,açık kumral boya alıp boyaman.ama diplerin turunculaşabilir.bu renk sade çikolata kahve değil yani.ben ilk defa boyucam saçımı canım,o kadar uğraşabileceğimi sanmıyorum.:1no2: direk kutu boyayla boyucam,direk boyayınca olucak bi renk deilmi bu :gitme:
canım sıcak çikolata rengi daha koyu değilmi bu renge göre?:uhm:
ton olarak olur tabi ama kuaför daha güzel yapar.saçın koyuysa zor açılır,kuaförler 3-4 renk karıştırıyor.yalnız yapıcaksan sana tavsiyem,açık kumral boya alıp boyaman.ama diplerin turunculaşabilir.bu renk sade çikolata kahve değil yani.
kızlar ayrıca balyaj yok o saçta. ışıktan öyle durmuş.ve photoshop var resimde
evet cnm palette-açık kumral.ben aldım boyadım bu rengi istediğimde yapmıştım.tam bu rengi elde etmek istiyodum ama saçımın çok yıpranmasını da istemiyorum.açık kumral en yakın renk diyosun yani.tamam canım çok sağol.a.s.
evet cnm palette-açık kumral.ben aldım boyadım bu rengi istediğimde yapmıştım.
diplerim azıcık turuncu olmuştu ama hiç göze batmıyordu hoş olmuştu yani.bu arada benim saçım siyaha yakın koyu kestane.sen şimdi kalkıp çikolata kahve alsan boyasan inan simsiyah olur saçın.çikola kahvede kızıllıkta var biliyorsundur.kuaför 3 renk karıştırıyor çikolata kahve elde edebilmek için.ama sen en doğrusuna karar ver yinede.bu benim naçizane tecrübe fikrimdi yerimseniben
sıcak çikolatayla çikolata kahveyi karıştırmayın birbirine ikisi farklı renk kızlar =D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?