Saç Rengi ve Saç Boyama Aşık oldum bu renge.nedir ki????

danskolik

yeniden aşık...
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
123
1
96
Konya
kızlaaaaaar başka bi konu başlığı altında sormuştum kimse cevap vermedi.ne olur bilenler bi yardım etsin bu renk nedir? nasıl elde edebilirim?saçımı ilk defa boyucam.evde boyamak istiyorum annemin yardımlarıylaalkisalkisalkismarketlerde satılan ürünlerde bulabilirmiyim tam olarak bu rengi?????:uhm: ne açık ne koyu tam bu rengi istiyorummmmopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $3099465_large.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 100
bence bildiğmiz sıcak çikolata rengi bu canım.

benim saçım aynı böyle
röflem vardı çikolata kahveye boyattım sonra aktı balyajlı gibi oldu.aynısı şu an.yani bal köpüğü sarımtrak balyajlar var gibi.

benim saçım aynı böyle
röflem vardı çikolata kahveye boyattım sonra aktı balyajlı gibi oldu.aynısı şu an.yani bal köpüğü sarımtrak balyajlar var gibi.

ben ilk defa boyucam saçımı canım,o kadar uğraşabileceğimi sanmıyorum.:1no2: direk kutu boyayla boyucam,direk boyayınca olucak bi renk deilmi bu :gitme:

ben ilk defa boyucam saçımı canım,o kadar uğraşabileceğimi sanmıyorum.:1no2: direk kutu boyayla boyucam,direk boyayınca olucak bi renk deilmi bu :gitme:
ton olarak olur tabi ama kuaför daha güzel yapar.saçın koyuysa zor açılır,kuaförler 3-4 renk karıştırıyor.yalnız yapıcaksan sana tavsiyem,açık kumral boya alıp boyaman.ama diplerin turunculaşabilir.bu renk sade çikolata kahve değil yani.

canım sıcak çikolata rengi daha koyu değilmi bu renge göre?:uhm:

yok canım bak yukarı linkini koydum . palettenin sıcak çikolata.. çikolata kahveyle karıştırıyorsun heralde tatlımzemuszemus

kızlar ayrıca balyaj yok o saçta. ışıktan öyle durmuş.ve photoshop var resimde

tam bu rengi elde etmek istiyodum ama saçımın çok yıpranmasını da istemiyorum.açık kumral en yakın renk diyosun yani.tamam canım çok sağol.a.s.

Ben saçımı kuaförde yeni boyattım yalnız bende balyaj falan yok sadece boya var bu renge çok benziyor.Ben bitkisel tierra ile boyattım.6.4 bakır kahve tonuna boyattım..Ayrıca bunun bir açığıda 5.4.Ancak diğer boyalarda kaç numara olur onu bilemem.Benimkide güzel oldu herkes çok beğendi.Ama sana tavsiyem kuaföre bu resmi göster ve kuaföre boyat.Bence bu renk bakır kahve tonu.

tam bu rengi elde etmek istiyodum ama saçımın çok yıpranmasını da istemiyorum.açık kumral en yakın renk diyosun yani.tamam canım çok sağol.a.s.
evet cnm palette-açık kumral.ben aldım boyadım bu rengi istediğimde yapmıştım.
diplerim azıcık turuncu olmuştu ama hiç göze batmıyordu hoş olmuştu yani.bu arada benim saçım siyaha yakın koyu kestane.sen şimdi kalkıp çikolata kahve alsan boyasan inan simsiyah olur saçın.çikola kahvede kızıllıkta var biliyorsundur.kuaför 3 renk karıştırıyor çikolata kahve elde edebilmek için.ama sen en doğrusuna karar ver yinede.bu benim naçizane tecrübe fikrimdi yerimseniben

baktım canım palette açık kumrala.evet yakın bi renk ama tam deil.galiba kuaföre gitmek en iyisi resmi alıp:1no2:inşallah çok yıpranmaz saçımsenağlama

sıcak çikolatayla çikolata kahveyi karıştırmayın birbirine ikisi farklı renk kızlar =D

fotodaki ışığı bi yana bıraksak saçın en ön kısmındaki renk ne bunu öğrenmek istiyorum arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…