Aşık Olduğun Adamla mı Evlisin?

Aşk degil bu senin yasadigin biraz takinti birazda onunla ilgili kurdugun hayallerin gerceklesmemesi ama her insanin karsisina srvebilecegi evlenecegi bir erkek cikiyor senin sorman gereken su karsindakini seviyormusun evlilik olsa yapabilirmisin bu olmali
Belki de doğru insanı bulamadığım için böyle hissediyorumdur sizin dediğiniz gibi

Sanirim sizinki aski da gecmis takinti boyutuna ulasmis. Birçok insan var asik oldugu adamla evlenen, keske evlenmeseydim diyen. Önemli olan sana deger veren gerçekten seni seven bir adamla evlenmek

25 yaşımı doldururken genç kız hayallerimi bir köşede bırakma zamanı gelmiş demektir. Çocuk gibi otrup o nu istiyorum diye ağlamayı yediremem şu saatten sonra. Yanlış anlaşılmasın sevgilimi seviyorum tabi çaba gösterdim bu ilişki için. Çünkü bu ilişki tekrar hayata döndürdü beni. Beni kaybetmemek için uğraştı sabretti onu sevmem için. Bunlara sırtımı dönmek bana uymuyor hiç. Hayatımdan çıksa bile bir gün hep özel ve değerli kalacak. Ah bi de kalp anlasa bunu , o kadar sevsem onu kimseyi düşünmeyecek kadar.

Benim içimi burkan bir olayda bir arkadaşımın kına gecesnde geldi başıma. Bana gözleri dolmuş bir halde eski sevgilisini sordu, kızdım ama boğazımda da düğümlendi birşeyler. Ben öyle bir gelin olmak istemiyorum.

Aynı senin durumundayım, ben mantığımı ve sevgiyi seçtim. Sevgilime aşık değilim görünce kelebekler uçuşup karıncalar gezmiyo ama huzurla bakabiliyorum. Eskisiyleyken sadece sorun ve ne kadar ağladığımı hatırlıyorum. Evlenseydim 3-5 yıl sonra aşk yerini sevgiye bırakıp gerçekleri gördüğümde belki kötü bir eş belki de kötü bir babayla karşı karşıya kalacaktım, çok aşık evlendik şimdi şöle böle oldu boşanıyoruz hikayelerini çok duydum. Sevgilimle ise geleceğe güvenle bakabiliyorum, mükemmel bir baba ve eş görüyorum. En kötü anlarımda dost eli, ellerinde güllerle aşık bir adam görüyorum. Sevgi neydi? Sevgi emekti, dost eliydi :)) ben sevgiyi seçtim...

Sırf sizi seviyor ve kendinizi iyi hissettiriyor diye başka biriyle evlenmeyin. Hem size hem ona büyük haksızlık olur.

İlk dansınızda dahi hayal ettiğiniz adam diğeriyse siz evleneceğiniz adamı sevmiyorsunuz. Sadece aşk hayal ettirmez.

Kavuşamayınca kara sevda olurmuş " denir . Bu gerçekten böyle. Eski sevgililer istemedikleri halde ayrılmak zorunda kalırlarsa büyütüyorlar gözlerinde.

Önce siz kendi yaralarınızı sarmalısınız. Hiç kapanmamış bir yara başkası tarafından kolay kapatılamaz.

Dönüp dolaşıp en sonunda en sevdiğim insanla evlendim..

Hayatımda en çok onu sevmiştim..
Hayatımda en unutamadığım insandı..
Başkasıyla evlensem eminimki hep aklım suanki kocamda kalırdı..

Allah nasip etti yarım yaşamadık bu aşkı..

İnsanın mantığı ayrı,kalbi ayrı şeyi söyler..
Ama benim için iki anlamda da mükemmel tek ınsan oydu..

Haa evlendik hayat gulluk gulıstanlık değil ıyısıyle kotusuyle her halini yaşıyorsun..

Soru neydi yaaa

Ben her zaman aşktan yana dururum. Aşk biter sevgi kalır laflarına da inanan bir insan değilim. Eğer yaşadığın aşk hevesten, özenmekten, şehvetten ziyade gerçek aşksa, ömür boyu bitmiyor, azalıyor evet ama bitmiyor. Böyle bir ilişkiden ayrılınca da malesef o hep bir kenarda sızı olarak kalıyor. Tabi bu demek değilki yeniden aşık olamazsın, elbette o kalp hala sende, hala da aşık olabilirsin.

Ne kadar şuan kendini tersini yapmaya zorluyor olsan da, sende kalbiyle hareket eden birisin. Eski sevdiğin hakkında birşey diyemicem ama eğer şu anki erkek arkadaşına aşık değilsen bence ciddileşmeden önce tekrar tekrar düşün. Hayatın karşına daha neler neler çıkaracağını bilemezsin. Ben olsam aşık olmadığımı bile bile ciddileşemezdim. Tekrar düşünüp, iyice emin ol bence.

Benim uzun zaman önce biten yıllardır hayatımda olmayan biri var ve ne yazık ki hep bir köşede duruyor, ayrılalı 3 yıl oldu herşeyi yaptım ama olmadı. 2 yıl hayatıma kimseyi almadım, sonra biri oldu bana değer veriyor. Mükemmel olmasada iyi giden bir ilişkimiz var ve gün geçtikçe ciddileşiyor durum... Onu seviyorum ama kalbimin en içinde kimseye söyleyemediğim bir yerde eğer evleneceğim adam eski sevgilim olmayacaksa yalnız kal ömrünün sonuna kadar diyor. Aşk ve sevgi ne demek o kadar güzel ayırt ettim ki aşk insanı yiyip bitirir bir hastalık gibi. Hep sorguluyorum herkes evlendiği insana aşık mı gerçekten, ya da diğer türlüde yürüyor mu işler? Suçlu mu hissetmem gerek, kaçıp uzaklaşmam mı çaresizce kaldım ortada. Siz hem kendinizden örnek verebilirsiniz hem de tavsiye,, çok teşekkür ederim.

Eşime görür görmez aşık olmadım öyle vurulmadım. Ama ilk gördüğümde çok hoşlanmıştım gülüşü bakışı kokusu çok hoşuma gitmişti. Aşk değildi ama güzel bir çekim oluşmuştu ve evlendik.

evet esimle uzun ugraslarlarimiz sonucunda birbirimizi cok severek evlendik...
bazen dusunuyorum, cikan puruzlere skintilara yenilip vazgecsek baskasi ile evlenirmiydim diye...
dunku aklimla hayir,bugunku aklimla hayir,yarinki aklimla hayir !!!

Senin durumunda en dogru karar eskisini gercekten kafandan attigin an yeni biseylere baslamak. Kimseyi de kandirmaya gerek yok. Asik olmadigin bi insanla evlenmezsin. Yani en azindan iki dakikaligina bile olsa asik olman lazim:KK53: Simdi ben sevgiliyken esimin elini tutarken kipir kipir olurdu icim, dunyayi unuturdum. Simdi ise onun elini tutunca sadece guven ve sevgi duygusu olusuyor. Her duygu degismeye mahkumdur bence. Yani bi gun nefret ettigin bi insani gelecek yil sevmeye baslarsin. Boyle bisey hayat. Senin de eskisini unutman icin duygularini degistirmen lazim. Ben suna inaniyorum, neyi, ne kadar hissedecegimiz bizim elimizde. Aci ceker bi insan, ama ne kadar sure aci cekecegini kendi belirler. O duygudan kurtulmak da icine icine atlamak da bizim elimizde.

Aşk gecici sevdiğin kişiyle evlen ne demektir ya ne saçma,yani burdan cıkan aşık olmadığın biriyle evlenmek mi? insanlığını sevdiği kişilerle evlenenleri bir de 5-10 yıl sonra görelim bakalım o evlilik ne halde,aşk olmadan tahamül olmaz sevgi olmaz bence.
Onu da geçtim konu sahibinin aklında başka biri var yani istem dışı unutamıyor,eğer asık olsaydı unuturdu. Neresinde huzur bunun. İnsan kendinden utanır başkasını düşünürken mutluluk hep yarım kalır.

Sevgi aşktan daha fazla huzur verir.Bence evlilik konusunda aşık olduğun adam için kendini zorlama.O geçmişte kaldı.Güzel şeylerdi yaşandı bitti.Önüne bakmazsan sadece geride bıraktıklarının mutlu sonlarını izlersin.

X