Aşık Olduğun Adamla mı Evlisin?

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
142
39
Benim uzun zaman önce biten yıllardır hayatımda olmayan biri var ve ne yazık ki hep bir köşede duruyor, ayrılalı 3 yıl oldu herşeyi yaptım ama olmadı. 2 yıl hayatıma kimseyi almadım, sonra biri oldu bana değer veriyor. Mükemmel olmasada iyi giden bir ilişkimiz var ve gün geçtikçe ciddileşiyor durum... Onu seviyorum ama kalbimin en içinde kimseye söyleyemediğim bir yerde eğer evleneceğim adam eski sevgilim olmayacaksa yalnız kal ömrünün sonuna kadar diyor. Aşk ve sevgi ne demek o kadar güzel ayırt ettim ki aşk insanı yiyip bitirir bir hastalık gibi. Hep sorguluyorum herkes evlendiği insana aşık mı gerçekten, ya da diğer türlüde yürüyor mu işler? Suçlu mu hissetmem gerek, kaçıp uzaklaşmam mı çaresizce kaldım ortada. Siz hem kendinizden örnek verebilirsiniz hem de tavsiye,, çok teşekkür ederim.

Aşk degil bu senin yasadigin biraz takinti birazda onunla ilgili kurdugun hayallerin gerceklesmemesi ama her insanin karsisina srvebilecegi evlenecegi bir erkek cikiyor senin sorman gereken su karsindakini seviyormusun evlilik olsa yapabilirmisin bu olmali

Evli değilim ama aşk evliliği yapmak istiyorum..Aslında bu durum kişilere göre değişiyor etrafımda aşk evliliği yapan mutlu insanlarda var mantık evliliği yapan mutlu insanlardaDediğiniz gibi aşk çok güzel çok özel bişey fakat zamanla da bitebiliyor

Aşk senin ağzına s.çsa da onu vazgeçilmez kılan bir duygu.
Güzel bir şey değil yani.

Sevgi gerçekten seni mutlu eden, değerli insana karşı hissedilen duygu.

Aşk olmazsa olmazı değildir bir evliliğin.
Onsuz yürümez diyemeyiz.

Sevgi, saygı, sadakat varsa tamamdır.

Aşk ilişkideki tahammülü arttırıyor sadece.

Ama sevgiyi, saygıyı elden bırakmayan adama tahammül etmene gerek kalmaz zaten. .

aşk ve sevgiyi o kadar iyi ayırt edebiliyorsan hangisinin daha kalıcı olduğunu ve daha çok huzur verdiğini de bilmelisin ?
kesinlikle sevgi daha huzurlu o yüzden beni arasa bile asla dönmedim, çünkü biliyorum geleceği düşünen biri değil. Ama evlilikle ilgili bir laf olunca boğazımda düğümleniyor herşey, sevgilime ihanet ediyormuşum gibi. Kimseye anlatamıyorum hala onu düşündüğümü.

zor bir durum keşke içinde bitirsen her şeyi...nerede huzurluysan orada olmalısın...şimdiki sevgilin onu unutturamadıysa belki de sevgilini tam anlamıyla sevmiyorsundur...ne diyeceğimi bilemiyorum zor bir durum

Çok güzel yazmışsınız, ah bi de sevgilimle evliliği konuşurken ilk dans hayalinde yanımda onu hayal etmeyi bırakabilsem! Zamanla geçer diye mutsuz bir ömür riskini alamam. Sanki hayatım yalanmış gibi geliyor, herkesi herşeyi kandırıyormuşum gibi...

Hep zaten agzimiza ..... adamlari sevmedikmi turk milleti olarak....
Sevdigim adamla evlendim iyiki de evlenmisim :)
Sorumluluk alabilecek durust insan iliskileri iyi,kisacasi aile babasi olabilecek mi buna da bak es adayinda

Duygularindan bu kadar eminsen asķ ve sevgiyide biliyosundur canim?
Önemli olan sevgidir huzurdur ask gelir gecer asik olursun tamam ama o ask sönebilir de önemli olan sevgi .
Ha bana sorarsan kocami severek evlendim sonra asik oldum önemli olani ise onun yaninda kendimi huzurlu hissetmem gece omzuna yattigimda huzurlu uyuyabilmem.
Ask gecici sevgi kalicdir unutma..

Sevgi kalici, aşk gecici derler ama bilmiyorum bana gore aşk da kalicidir.

Fakat sen eskisine sadece takmissin. Bu kadar takintili nasil olabiliyorsunuz?

Neden ayrilmistiniz ayrica??
İnanın hiç böyle bir insan değildim, bu kadar takılı kalacağımı düşünemezdim. Benim üç tane erkek arkadaşım oldu ilkini trafik kazasında kaybettim. Zor dönemlerdi. Zaman geçti bu eski sevgilim girdi hayatıma maalesef en yakın arkadaşlarımdan birinin ilgisi varmış, İş işten geçtikten sonra öğrendim kaybettiğim sevgilimden sonra ilk defa kalbimi attırdı biri çünkü. Herşey düzeldi gibi oldu ama o kadar kötü niyetli insanlar var ki mutsuzluğunuz için iftira atmaktan çekinmeyen sizi içten içe yiyip bitirirken farketmeyeceğiniz insanlar. Siz dostum derken sizi bir kalemde harcarlar. Psikolojik durumlar, yalanlar derken eski sevgilimi annesi babasına ihanet ettiğini öğrendi. Arada harcandık gittik bizde işte... Durumlar karışık yani... Sonra çok denesekte olmadı tekrar.

Önemli olan dans hayallerini dolduracak adamla değil, yanına koca, çocuğuna baba olacak, gönlünü ömrünü dolduracak biri ile evlenmen ama.. .

Aşık olduğuna eminsen şimdikini oyalama bence.
Takıntı mı aşk mı onu bilemem ama şu an sevmediğin biriyle berabersin bu kesin.
İnsan kendisini düşünürken yanındaki umrunda olmuyor ne yazık ki.
Sen hayalinde bile eskisini düşünerek ihanet ediyorsun yanındakine.
Diğeriyle ol veya olma, başkalarını yarabandı olarak kullanma.

bende hep üzülüyorum, ihanet ediyorum sanki. nasıl desem dua ediyorum her gece kim hayırlıysa benim için kalbimede ömrümede onu yaz Allah'ım diye. Onla alakalı haberlere kulak tıkıyorum bakmıyorum duymuyorum görmüyorum. Nasıl olmadık zamanda yine düşüyor kalbime hayalime bir bilsem.

Aşktan öte çok sevdiğim değer verdiğim bana değer veren huzur veren hayat arkadaşım işte bu dediğim adamla evlendim. Allah herkese nasib etsin. Yuvanda huzurlu mutlu olmanı sağlayan eş dünyadaki en kıymetli şeymiş

İnşallah evliliğiniz her gün daha da güzel olur. Teşekkür ederim yapmam gereken şey belli

Allah mutluluğunuzu daim etsin bu yorumlar sayesinde iyi hissettim biraz daha.

Dediğim gibi bunu kendi içinizde çözün.
Ya şansınızı zorlayın gidin konuşun ya unutmaya çalışın bilemem.
Ama aklınızda kalbinizde başkası varken "sırf iyi diye" başkasını kandırmayın.
Siz ister misiniz bir erkek unutamadığı biri varken sizi sırf iyi, iyi aile olursunuz diye evlendiğini.
Ne kadar kötü değil mi? Lütfen bencil olmayın.
İlla biri ile birlikte olmak zorunda değilsiniz.
Gerçekten aşk duyduğunuz hayal kurabildiğiniz biriyle evlenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…