Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevabını kendin de biliyorsun zaten canım, ya o da müslüman olmalı, ya da evlenmen mümkün değil...Arkadaşlar bir derdim var Önerilerinize ihtiyacım var. Birine deli gibi aşığım. Duygularım karşılıklı o noktada bir sorun yok. Ayrıca çok iyi bir insan. Uyumlu anlayışlı sakin ahlaklı. Acaip iyi anlaşıyoruz. Evlenme konusuna gelinince bir sorun var ki sevdiğim Müslüman değil. Bir yaratıcının varlığına inanıyor ancak dine inanmıyor. Dinin insanları yönetmek yönlendirmek için uydurulduğu gibi ( haşa) bir inancı var. Ben de Elhamdülillah müslümanım inançlı da bir insanım. Dinimin gereklerini Çok da yerine getiriyorum diyemem. Yapmadığım ibadetler var. Tesettürlü değilim mesela. Ama inanıyorum inkar etmiyorum. Ve bilDiğim kadarıyla bizim inancımıza göre Müslüman bir kadın inanmayan biriyle evlenemez. Ona aşığım ancak onu inanması için de zorlayamam elbette zorlamayla olcak bisey değil sonuçta bu içten gelmesi gerek. Ne yapaym ne edeyim boyle bir sey yaşayan oldu mu? Resmen çıkmazdayım tavsiyeniz varmı?