Aşık olduğum ilk erkek, ne yapmalıyım?

Normalde birçok hikaye yazıyorum ama bu onlardan biri değil. Anlatisimdan dolayi sizlere öyle gelmiş olabilir
Ben sadece ne yapmam konusunda birkaç fikir istedim ve amacıma ulastim. Bunu geride bırakmak en iyisi, sagolun.

Her şey anime dünyasından olduğu gibi gerçekleşmiyor. Çok fazla kapılma umuda. Boşver gitsin.

devamını merak ettim cocuk ne düşünüyor acaba :)
Benim de deli gibi merak ettigm sey. Olumsuzu da var olumsulu da. Bazen içimdeki ses git itiraf et diyor onu tani diyor ama ben ürkekce adımlarımi geri çekiyorum.

Olay örgüsü zayıf. Fazla dramatik bir ilk adım olmamış mı sizce? Neden 'seni unutmak için bahanelerim' der ki bir insan diğerine tanışmak için bir hamle yaptığında? Asıl kız neden son şansı olduğunu düşünmüş ve neden tuhaf bir şekilde çocuğa içerlemiş? Aslında anlatım dilini ve çarpıcı sonuç bölümünü sevdim. Ama gelişme kısmı tamamen yok sayılmış, daha çok çalışılmalı.

O seni istemiyor.
İsteseydi ilk gördüğü zaman yıllar önce dikkatini çekerdin.
bence fazla olayın üstüne gidip kendi ellerinle kendini etkileme.

Gerçek dünyaya dön ! Hikayelerinin ve anime karakterlerinin arasında sıkışıp kalmışsın..

Bu kadar ileri gitmişken yarım bırakman saçma olur.
Bence bir kaç gün sonra tek başına tekrar git cafeye, gözüne de mutlaka görün.
Bak bakalım tepki verecek mi seninle iletişim kuracak mı?
Kurmazsa, görmezden gelirse bir daha gitme ve kapat bu konuyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…