Asik mi oluyorum! Kizlar yardim!!!!!

Sen takıntılı mısın Leyla?

Dün sana komik attım diye beğenmedim attın yorumuma. Bugün gelmiş bir de hesap soruyorsun.

He çok merak ettiysen açıklayayım. Adamın ona bakmadığın halde hemen ondan hoşlandığına kanaat getirip tanışmaya çalışması komik geldi. Sana gülmedim yani komplekslerini bir kenara bırakıp rahat ol.

Ayy boşverin duyguların tadını çıkarın ben çıkarmakla kalmazdım valla onun konuşmasını sağlayana kadar neler yapardım

Ben sanırım orada bir aletle ilgili soru sorardım. İstiyorsa bir adım da o atacaktır bence.

Demek ki çok medeniler ne güzel ıyyy bir de bizdekiler coolluktan öyle uzaklar ki

takıntılı değilim sormak istedim .Kompleksim olduğumu da düşünmüyorum sadece burada bi olayda hemen flörtünü sevgilisini vs övüp kendini öne çıkarmaya veya konu altında egosunu tatmin etmeye çalışanlar var ,sende beni onlardan görüp bu olayı anlattım diye güldün sandım yanlış anlamışım .Üslubum yanlış olabilir ama kötü niyetim yok tekrardan kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…