• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi aşıdan sonra ateş

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
kızlr dün aşı oldu kızım şimdi ateşi 37.3 normalmi vucudu soguk ama kafası bayagı sıcak 38 bılıyorum sınırı ama 37.3 nasıl

geçmiş olsun canım,oğlumun da ateşi o civarlardaydı en son aşısında dediğin gibi başının arkası daha da sıcaktı.hemşire fazla değil ateşi bol bol emzir demişti.ben de öyle yaptım.tüm gece boyunca yanıma aldım sürekli emzirdim,ateşi öylelikle düştü,tabi calpol da vermiştim.bu arada hangi aşısını yaptırdın sen,biz en son 3lü karma aşıyı yaptırmıştık?oğlum 5.ayına girmek üzere aşımız 9 şubatta.

merak etme ateş genellikle kafasında olyor bir çay kaşığı calpol'ü yavaş yavaş içir ateşi düşüyor.

geçmiş olsun canım,oğlumun da ateşi o civarlardaydı en son aşısında dediğin gibi başının arkası daha da sıcaktı.hemşire fazla değil ateşi bol bol emzir demişti.ben de öyle yaptım.tüm gece boyunca yanıma aldım sürekli emzirdim,ateşi öylelikle düştü,tabi calpol da vermiştim.bu arada hangi aşısını yaptırdın sen,biz en son 3lü karma aşıyı yaptırmıştık?oğlum 5.ayına girmek üzere aşımız 9 şubatta.
biz 2.karmayı yaptırdık calpol verdim bakalım 36.4 şu an şükürr

geçmiş olsun canım telaş etme.. allah hasta olup ateşlendiklerini göstermesin. gece yatmadan bi kaşık daha ver vermediysen. 4 saat sonraya da saat kur bi daha kontrol et yükseldiyse yine verirsin zaten sonra sabah olur. doktorumuz gündüz 38i bulmazsa ilaç verme demişti ama gece verebilirsin demişti. ne olursa olsun insanın aklı kalıyor. ayrıca bu akşam da çok giydirmezsen iyi olur.

Back