Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben aşıya gitmeden önce ateş düşürücü ağrı kesıcı verıyordum
bugun son aşımız yapıldı bugunde gıtmeden verdım
yeni aşılar ateş yapmıyor diyorlar.. ben 2. ay aşılarına gittiğimde bana hemşire bişey demedi. ama ben milletten duyduklarından tırsdığım için ilk ağladığında hemen fitil koydum evde sadece o vardı çünkü.. ertesi gün hiçbirşeyi yoktu.. 4.ay aşılarını yaptırcaz cumartesi günü bakalım bu sefer ne olacak.. ama yinede aşıya gitmeden ilaç vermek anlamsız geliyor bana.. sonuçta siz ateşlendiğini farketmeseniz bile o huzursuzlanacaktır.. sadece gece insanın aklı kalabilir o durumda ben de vermeyi düşünebilirim..
yani vermeycek misinz? benımde 4.ay aşısı içinde mi size hemsıre bırsey demedi .. sızınbebegınız kac kılo kızmı erkekmı
bu olayı anlayamıyorum ağrısı ateşi olmadan niye ilaç yüklemesi yapılır ki bebeğe siz başınız ağrımadan önce ilaç içerseniz başınız ağrımaz mı bana mantıksız geliyor bilemiyorum mantıklı bir açıklaması var mıdır bunun ama benim mantığım almıyor zaten her aşı ateş ağrı yapacak diye bişeyde yok olursa vermelisiniz bence
bu olayı anlayamıyorum ağrısı ateşi olmadan niye ilaç yüklemesi yapılır ki bebeğe siz başınız ağrımadan önce ilaç içerseniz başınız ağrımaz mı bana mantıksız geliyor bilemiyorum mantıklı bir açıklaması var mıdır bunun ama benim mantığım almıyor zaten her aşı ateş ağrı yapacak diye bişeyde yok olursa vermelisiniz bence