aşı

hapywomen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
5
0
33
Selam kızlar 2aylik bi kızım var doktorumuz rota virüsü aşısı önerdi,yaptıran yada bilgisi olan varmı paylaşırsanız sevinirim...

ben yaptırdım ama yinede kızım 18 aylıkken rotaya yakalandı ama daha hafif geçirdi dr dediki yiyiki yaptırmışsınız dedi daha ağır geçirebilirdi dedi 2 gün hastanede yattık.. çook kötü bişey Allah kimseye vermesin su gibi ishal kusma ayyyy allah bidaha yaşatmasın serumla yaşadı iki gün... ateş olmadı çok şükür.

Arkadasim kesinlikle yaptir yeğenine yaptirmadik cocuk2 haftadır hastanede yatıyor aşırı ishal kusma felan çocuk çok yıprandı bende yaptirmadim kızına çok pismanim

Bütün arkadaşlarım neredeyse yaptırdı,yaptırmayan da var, biz yaptırmayan kesimdeyiz. İshali önlemiyor ama daha hafif geçirmesini sağlıyormuş. Kızım ishal olmuştu,dr. ilaç verdi bir kaç güne atlatmıştık çok şükür.Bu demek değil ki sizin de hafif geçecek,belki hiç hastalanmayacak bile,bunun kararını sen vereceksin canım.
Biz sağlık ocağındakileri yaptırıyoruz sadece, ona karşı olanlar bile var ama o riski alamam şahsen

ben yaptırdım 2 doz halınde oluyo. bızım doktorda onerdı.rotavırus tehlıkelı bı ıshal turu. rıske gıremedım yaptırdım kuzenıme doktoru onermedı yaptırmadı bebegı rotavırusten 3 gun hastanede yattı...tabı olcak dıye bırşey yok dedıgım gbı ben rıske gıremedım yaptırdım....
bu arada pahalı bı aşı tanesı 150 tll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…