• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi aşı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

majezik16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
109
4
118
49
merhaba arkadaşlar,kızım 2. ayını doldurdu 2 gün sonra aşıya gidicez,karma ve bcg aşısına.sağlık ocağında yaptırıcam.ateş yapar mı acaba??gitmeden paronox fitil mi koysam,ibufren şurup mu??tavsiyeleriniz neler?deneyimleriniz paylaşırmısınız??teşekkürler

ben gelince ateşi olsada olmasada aşıdan 1 saat sonra paranox atıyoprum sorun olmuyo hiç ateşlenmedi sağlıkocağı aşılarıda ithal artık eskiden ateş yapıyodu artık yapmıyo

ahhh severim ben onu...
ben kızıma küçükken, aşıdan önce calpol verirdim bir kaşık,
hiç de ateşlenmemişti..
Allah bağışlasın..
sevgiler...

ahhh severim ben onu...
ben kızıma küçükken, aşıdan önce calpol verirdim bir kaşık,
hiç de ateşlenmemişti..
Allah bağışlasın..
sevgiler...

teşekkürler canım.ibufren mi versem paronox mu?doktorumuz da yurt dışında soramadım

paranox canım calpol varsa onuda verebilirsin..bunlar demirbaş her bebekli evde olması gerekenler..

canım ates dusurucuyu mmmf27 nin dediği gibi asıdan bir saat sonra ver asıdan once verirsen etkisini azaltıyormus gerci ben verdiğim halde bebişimin atesi oluyordu gene

Back