Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
38 günlükken ikinci aşı yani hepatitb aşısını yaptırdım sağlık ocağında bir sonraki aşımızda ağustosta verem aşısı... ne şurubu verilmesi gerekiyor anlıyamadım....
Karamsarcım aşı sonrası ateşlenirse diye şurup sordun heralde. Ben oğlumdan bildiğim kadarıyla şurup değil bebeklere fitil daha iyi oluyor. Kızımda şuanda 34 günlük oldu. hepatit B ikinci aşı için yarın sağlıkocağına götüreceğim.Aşı sonrası pek ateşlenmiyorlar ama ben yinede ateş düşürücü fitil alıp evde bulundurmak istiyorum.
Bizde hepatit B ikinci aşımızı dün olduk. Sağlıkocağında yaptırdım. Ateş yapmadı. Bu arada 2 kilo 935 gr doğan kızım 4 kilo 100 gr olmuş:sm_cool: :hooray:
maaşalalh maaşalalh ne güzel beslemişsin sen ne yaptın nen öyle maaşalalh barekallah.....benim kızım da 2940 dogmuştu sonra 2700 e düştü daha sonra2900 oldu bakalım cuma günü dr a gidecegiz aşımızı olmaya ne olmuş hanım görecegiz....
[NASIL BESLEDİN BU KADAR YA BENİM BEBEĞİM 1 AYDA BİLE 1 KİLO ALAMADI.........senağlamaQUOTE=Y@semin;3220036]Bizde hepatit B ikinci aşımızı dün olduk. Sağlıkocağında yaptırdım. Ateş yapmadı. Bu arada 2 kilo 935 gr doğan kızım 4 kilo 100 gr olmuş:sm_cool: :hooray:[/QUOTE]
Bizde hepatit B ikinci aşımızı dün olduk. Sağlıkocağında yaptırdım. Ateş yapmadı. Bu arada 2 kilo 935 gr doğan kızım 4 kilo 100 gr olmuş:sm_cool: :hooray: