- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.193
- 78
- 31
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
İlk asısı galiba,zaten yaptırmıyosanız onu yaptırmanın ne manası varmıs bilemedimLütfen konum taşınmasın...
Veya ban yemek istemiyorum...
Acil etkileşim almam lazım çünkü...
Dün oğlum 6 ay aşılarını oldu.
Biri canlı aşı... (çocuk felci)
Dün genel olarak hafif huzursuzluk ve eklem yerlerinde kızarıklık oldu... Diz arkası yüzde döküntü vardı ( zaten alerjik bir çocuk bekleniyordu bu tepkiler)
Ama bugün bu çocuk sürekli uyuyor hanımlar.
Gözlerini açamadı yavrum.
1 saat geçiyor geçmiyor uyku uymak istşyor daha başını yastığa koyar koymaz gözlerini kapatıp uyuyor.
Uyanıyor bir süre sonra gözler yarı açık etrafa bakıyor tekrar uyuyor.
Bir kere kaldırdım keyfi iyiydi.
Ama tekrar uyumak istedi.
Lanet doktorumuz da gitmiş yok.
Acile mi gitsek?
Ya da normal mi bu durum?
Alerjik bir çocuk olduğu için tedirginim biraz. Normalde aşılarını yaptırmıyıruz doktorumuz onaylamıyordu ama bu aşı için özellikle yaptırın dedi...
Ay şu an aşırı pişmanım..
Aşı olmasın hasta olsun sürekli gidip gelsinler diye mi aşıyı önermiyordu? Doktor da doktormuş..
Alerjik bebeklerde asi tehlikeli olabiliyormus. Aile hekimimiz oyle soylemisti.Aşı olmasın hasta olsun sürekli gidip gelsinler diye mi aşıyı önermiyordu? Doktor da doktormuş..
Ozellikle yumurta alerjisi olan cocuklara asilar 2 yas sonrasina birakilir. O da alerjisi gecmis ise.. anaflaktik sok riski yaratabilir cunku.Aşı olmasın hasta olsun sürekli gidip gelsinler diye mi aşıyı önermiyordu? Doktor da doktormuş..
yahu bu kadınlar kulübünde rota aşısının yan etkilerini yazmaya korkuyoruz, hemen aşı karşıtı damgası yiyoruz, ne iş anlamadım. rota bizim için kabustu, çocuğnuzda dermatit, alerji veya benimki gibi böbrek sorunları varsa araştırın, biz çektik siz çekmeyın diye yazmak istiyorum her yere. başka bir konuda anlattım. tekrar yazmayacağım ama bize tüm aşıları yaptıran çocuk doktorumuz bile ikinci dozu yaptırmayın demişti ve yaptıramadık, çocuğum neler çekti ben neler çektim. yan etkileri var bu aşının, çocukların çok az kısmında görülüyor, çocuğunuzun sağlığından eminseniz yaptırın, emin değilseniz aşıdan önce hekime veya hemşireye muhakkak danışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?